Γκολφ και ναυτιλία για καλό σκοπό στο Greek Maritime Golf Event

Το γκολφ και η ναυτιλία «ταξιδεύουν» μαζί τα τελευταία 10 χρόνια στο τουρνουά γκολφ Greek Maritime Golf Event, που θα πραγματοποιηθεί στις 5-8 Σεπτεμβρίου, στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία. Η διοργάνωση που αποτελεί θεσμό στον χώρο του γκολφ,

συνεχίζει και φέτος το κοινωνικό της έργο, ενισχύοντας για ακόμα μία χρονιά μέσα από τις δράσεις της τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής των φετινών βραβείων, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συνεισφέρουν το ποσό που επιθυμούν απευθείας, λαμβάνοντας μέρος στις κληρώσεις για τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς.

Το ποσό που θα συλλέξει συνολικά η διοργάνωση, θα διατεθεί στον σύλλογο «Η Φλόγα», που συμπαραστέκεται στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειές τους. Το Greek Maritime Golf Event διοργανώνεται από την Birdie Events και αποτελεί πρωτοβουλία του αναγνωρισμένου Έλληνα PGA golfer, Θάνου Καραντζιά. Το Golf Production έχει αναλάβει η ActiveMedia Group.

Keywords
Τυχαία Θέματα