Η Alpha Bank για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Αντιλαμβανόμενη την ευθύνη της απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον, η Alpha Bank έχει υιοθετήσει πρακτικές και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος ενώ χρηματοδοτεί επιχειρηματικές πρακτικές που προάγουν τη βιωσιμότητα και την πράσινη ανάπτυξη.

Επίσης, έχει συνταχθεί στο πλευρό των διεθνών φορέων για την προστασία του περιβάλλοντος, υπογράφοντας πρόσφατα τη Δήλωση του

UNEP FI για τη ρύπανση των πλαστικών, που καλεί τις κυβερνήσεις να διαπραγματευτούν μια συνθήκη για τον τερματισμό της ρύπανσης από πλαστικά.

Στο πλαίσιο της σημασίας που αποδίδει η Alpha Bank στο περιβάλλον, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, διοργανώσε δράση που είχε ως στόχο να αναδείξει την κρίσιμη συμβολή των μελισσών στη διατήρηση της βιοποικιλότητας και της περιβαλλοντικής ισορροπίας.

Συγκεκριμένα, διοργάνωσε μια συμβολική εθελοντική δράση σε συνεργασία με τον φορέα Bee For Planet και το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων). Περίπου 150 εργαζόμενοι της τράπεζας συγκεντρώθηκαν στο Άλσος Συγγρού και κατασκεύασαν 150 κυψέλες που θα δοθούν στον Μελισσοκομικό Σύλλογο Λάρισας, ο οποίος υπέστη καταστροφές από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα