Η Barbie με νέα καμπάνια «Give Limitless Possibilities»

Mετά την κατάκτηση της ποπ κουλτούρας από την ομώνυμη ταινία, η Barbie ετοιμάζεται για μεγαλύτερη ανάπτυξη με μια νέα καμπάνια με τίτλο «Give Limitless Possibilities», παρουσιάζοντας πώς το παιχνίδι μπορεί να προσφέρει τις περιπέτειες, τις δυνατότητες και την αυτοπεποίθηση που επιθυμούν οι γονείς για τα παιδιά τους.

Το βίντεο

διάρκειας 75΄΄ είναι το πρώτο που δημιούργησε το creative agency 72andSunny για την Barbie. «Αποτελεί μία εμπλοκή των fans της μάρκας και μία υπενθύμιση ότι η Barbie είναι ένα brand κι ένα εργαλείο που παρέχει απεριόριστες δυνατότητες για την επόμενη γενιά, καθώς οδεύουμε προς τις γιορτές του 2024», δήλωσε η Krista Berger, senior VP of Barbie και global head of dolls της Mattel. Το νέο βίντεο δείχνει παιδιά να παίζουν με τις Barbie κούκλες τους, απασχολούμενα με δραστηριότητες, όπως χορό, ζωγραφική και τραγούδι.

«Όταν σε κοιτάζω, σκέφτομαι όλα όσα θα μπορούσα να σου δώσω», λέει μια φωνή. Το σποτ τελειώνει με το σλόγκαν «You Can Be Anything». Η ταινία θα προβληθεί σε SoMe και ψηφιακές πλατφόρμες, καθώς και σε γραμμική και connected TV. Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως αυτόν τον μήνα, ενώ τα paid media στις ΗΠΑ θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.

(Πηγή: AdAge)

Keywords
Τυχαία Θέματα