Η Beyond 2025 στην Αθήνα τον ερχόμενο Απρίλιο

Στην Αθήνα, τον προσεχή Απρίλιο, θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας «Beyond 2025». Μετά από τέσσερις διοργανώσεις στη Θεσσαλονίκη, η πέμπτη κατά σειρά Beyond με τίτλο «ΑΙ Reality Bites» θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα και ειδικότερα στις 4-6 Απριλίου 2025, στο Εκθεσιακό Κέντρο «Metropolitan».

Οι

σχετικές ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκαν σε συνέντευξη Τύπου παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου. Συγκεκριμένα, η Beyond θα πραγματοποιείται εναλλάξ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, γεγονός που συμβολίζει, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, τη δυναμική και των δύο πόλεων στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Η έκθεση θα εκτείνεται σε επτά θεματικούς άξονες και, συγκεκριμένα, τις εξής: Γενετική Τεχνητή Νοημοσύνη (Generative AI). Ηθική και Ρυθμιστικό Πλαίσιο Τεχνητής Νοημοσύνης. Τεχνητή Νοημοσύνη στην Υγεία. Edge AI: Επεξεργασία δεδομένων σε τοπικές συσκευές (edge computing). Αυτοματισμός με Βάση την Τεχνητή Νοημοσύνη. Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση. Τεχνητή Νοημοσύνη για την Κλιματική Αλλαγή. Επίσης, έγινε γνωστό ότι, όπως και στη Θεσσαλονίκη, έτσι και στην Αθήνα, στο πλαίσιό της θα διεξαχθεί και το Leadership Forum.

Keywords
Τυχαία Θέματα