Η Durex παρουσίασε το πρόγραμμα ΕΚΕ «Learn how to DU!»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας, η ΑΜΚΕ ΑΞΕΠΤ ένωσε τις δυνάμεις της με την Durex σε μία ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη «Συναίνεση». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στην Πειραματική Σκηνή του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου στο Ηράκλειο Κρήτης, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης. Πρωταρχικός στόχος της ημερίδας «Συναίνεση»

ήταν η ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σεξουαλική υγεία και η ανάδειξη του κρίσιμου ρόλου της σεξουαλικής αγωγής στη ζωή των παιδιών και νέων ενηλίκων.

Η εκπαίδευση στον τομέα αυτόν είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία των ατόμων από επικίνδυνες σεξουαλικές συμπεριφορές, καθώς και για την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης, της παρενόχλησης και της έμφυλης βίας.

Εξέχουσα στιγμή στην ημερίδα είχε η παρουσίαση του ολοκληρωμένου και πολύπλευρου εκπαιδευτικού προγράμματος «Learn how to DU!», πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Durex, που στόχο έχει να φτάσει και να εκπαιδεύσει όλους τους μαθητές σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδος.

Η Κατερίνα Τζίνου, Brand Manager του Durex, παρουσίασε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής για μαθητές της Α΄ και Β΄ Γυμνασίου, το οποίο αναπτύχθηκε από την επιστημονική ομάδα του Δρ. Θάνου Ασκητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα