Η Europa Profil Αλουμίνιο συμπλήρωσε 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά

Η Europa Profil Αλουμίνιο, βιομηχανία διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα, συμπλήρωσε 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, και με αυτήν την αφορμή πραγματοποίησε ειδική εκδήλωση. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1974 από τον Λυμπαρέτ Τ. Τζιρακιάν και τον Γρηγόρη Τζιρακιάν.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την τελευταία τριετία έχει σημειώσει μέση ετήσια αύξηση τζίρου κατά 22% και την τελευταία εξαετία, αύξηση του κύκλου εργασιών

κατά 210%, αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού κατά 70%, ενώ στο ίδιο διάστημα, διπλασίασε τον κύκλο εργασιών έπειτα από εξαγωγές και τριπλασίασε την παραγωγική της δυναμική και την εμπορική της δραστηριότητα.

Έχοντας ολοκληρώσει πρόσφατα ένα ευρύτερο επενδυτικό πλάνο ύψους 27 εκατ. ευρώ με στόχο τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση της παραγωγικής της διαδικασίας, η εταιρεία σήμερα διαθέτει πενήντα και πλέον κωδικούς πιστοποιημένων προϊόντων.

Τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία τίμησε όλους όσοι συνέβαλαν στην ανάπτυξή της, σε μια επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, στην οποία παρευρέθηκαν πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας, εμπορικοί συνεργάτες, εκπρόσωποι τεχνικών και αρχιτεκτονικών γραφείων αλλά και κυβερνητικών και θεσμικών φορέων.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε με χαιρετισμό της η Τζοβάννα Παλυβού, Public Relations & Health Department Director της Europa Profil Αλουμίνιο ABE την οποία στη συνέχεια, διαδέχθηκε ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα