Η Havas επενδύει στο e-commerce

To full-service ecommerce consultancy Expert Edge εξαγόρασε το Havas Group, ενσωματώνοντάς το στο Havas Village στο King’s Cross στο Λονδίνο. Η συμβουλευτική εταιρεία εστιάζει στο ηλεκτρονικό εμπόριο και θα

ενταχθεί στην ομάδα Havas Market η οποία υπάγεται στον Chief Executive του Havas Media Group UK and Ireland, Patrick Affleck.

Η εξέλιξη αποτελεί συνέχεια σειράς εξαγορών από το Havas Media Group φέτος, μεταξύ των οποίων αυτή του digital experience agency Inviqa, του digital agency και Google partner Search Laboratory και των creative optimisation specialists Additive. Η Expert Edge ιδρύθηκε το 2016 από τον Alex Walker με τον David Jennison να αναλαμβάνει τα ηνία το 2018.

Εξειδικεύεται στην υποστήριξη των brands για την αύξηση των παγκοσμίων εσόδων τους στο Amazon, κυρίως σε επίπεδο data insights και reporting, Amazon advertising PPC (pay per click), product listing και SEO boosting, content optimisation και DSP στο Amazon.

Έχει συνεργαστεί με περισσότερα από 100 brands, μεταξύ των οποίων οι Unilever, Dash και Tenzing. Οι διαφημιστικές εταιρείες συμμετοχών δείχνουν εντεινόμενο ενδιαφέρον για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις υπηρεσίες performance media τα τελευταία χρόνια, καθώς όλο και μεγαλύτερο μέρος του ad spend κατευθύνεται στο lower funnel και σε πλατφόρμες όπως το Amazon.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα