Η Max Greece συνεργάζεται με το Κολλέγιο IdEF

Η Max Greece προχώρησε σε συνεργασία με το Κολλέγιο IdEF, το μοναδικό Γαλλικό Κολλέγιο στην Ελλάδα, παράρτημα του Πανεπιστημίου Paris 13 της Σορβόννης. Η συγκεκριμένη συνεργασία, μετά από απευθείας ανάθεση, αξιοποιεί ένα ευρύ φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρονται από την εταιρεία, όπως ολοκληρωμένο Media

Planning & Buying.

Συγκεκριμένα, το κολλέγιο IdEF πραγματοποιεί μέσω της Max Greece, digital performance καμπάνιες αλλά και καμπάνιες υψηλής αποδοτικότητας σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. «Είναι τιμή μου να στηρίζω εκπαιδευτικούς φορείς με τέτοια ιστορία και ακεραιότητα σαν το Κολλέγιο IdEF.

Βοηθώντας τους να επιτύχουν τους στόχους τους μέσω της Campaign Performance στρατηγική μας και χρησιμοποιώντας σειρά καινοτόμων εργαλείων και αλληλένδετων υπηρεσιών, στεκόμαστε δίπλα τους ακολουθώντας πιστά το όραμά μας ως “Proven Growth Catalyst”», δήλωσε o Χάρης Λαούδης, CEO της Max Greece.

Το ιδιωτικό κολλέγιο Institution d’Etudes Francophones (IdEF) άρχισε τη λειτουργία του το 1995 συμπράττοντας με το Δημόσιο Γαλλικό Πανεπιστήμιο Paris 13 – Sorbonne Paris Nord, με σκοπό την παροχή των ακαδημαϊκών προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Paris 13 στην Ελλάδα, στους κλάδους της νομικής, της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα