Η Snap με νέα Director of Creative Strategy για την περιοχή EMEA

H Valentina Culatti, Director of Creative Strategy της Meta για τη Βόρεια Ευρώπη, αποτελεί τη νέα Director of Creative Strategy για την περιοχή EMEA στη Snap Inc, μητρική του Snapchat.

Η Valentina Culatti θα αποχωρήσει από τη θέση της και θα αναλάβει τα νέα

της καθήκοντα τον ερχόμενο μήνα, λίγο διάστημα μετά την ανακοίνωση από την εταιρεία της πρώτης μείωσης εσόδων και της σουίτας νέων διαφημιστικών λύσεων, προκειμένου να βοηθήσει τους διαφημιζόμενους να αυξήσουν την προβολή τους στην πλατφόρμα.

Στον νέο ρόλο της η Valentina Culatti θα ηγείται της ομάδας δημιουργικής στρατηγικής και παραγωγής της Snap στην περιοχή EMEA, η οποία βοηθά τα brands να χρησιμοποιούν τα δημιουργικά φορμάτ του Snapchat για να προσεγγίζουν το παγκόσμιο κοινό των 750 εκατ. χρηστών.

Έχοντας στο ενεργητικό της καμπάνιες βασισμένες στο AR για ηγετικά brands, η ομάδα συνεργάστηκε στο παρελθόν με τα Nike, Dior, Lego, eBay, καθώς και τη βρετανική κυβέρνηση. Ο ρόλος της θα εστιάζει επίσης στο να βοηθήσει τα brands να αξιοποιήσουν την AR τεχνολογία του Snapchat, προωθώντας περαιτέρω το engagement των χρηστών. Η Valentina Culatti θα αναφέρεται στον Ronan Harris, President EMEA στη Snap.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Snap, Director,Creative Strategy, EMEA