Η TheFutureCats παρουσιάζει το ΑΙ avatar «Anna» στη ΔΕΘ

Η TheFutureCats Innovation Consultancy σε συνεργασία με τη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης (ΓΣΘ) παρουσιάζουν την «Anna», το πρώτο AI avatar που αντιπροσωπεύει εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Με

την ικανότητά της να επικοινωνεί στα ελληνικά, η «Anna» αντικατοπτρίζει τη διαπολιτισμική φιλοσοφία του σχολείου και λειτουργεί ως «γέφυρα» μεταξύ του ελληνικού και του γερμανικού πολιτισμού.

Βασικά χαρακτηριστικά της είναι η διαδραστική επικοινωνία, η παροχή πληροφοριών για το σχολείο, τα προγράμματα σπουδών για όλες τις βαθμίδες, την ιστορία του σχολείου, τις δράσεις κ.λπ., καθώς και η υποστήριξη σε διοικητικά θέματα και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με την «Anna» και να βιώσουν τις δυνατότητες αυτής της καινοτόμου τεχνολογίας.

H TheFutureCats, παράλληλα, σχεδίασε και το φετινό περίπτερο της ΓΣΘ στη ΔΕΘ. Μετά την έκθεση, η «Anna» θα είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου αλλά και στις εγκαταστάσεις της ΓΣΘ.

Keywords
Τυχαία Θέματα