Η Westnet ξεκινά συνεργασία με την Oppo

Η Westnet ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Oppo, αναλαμβάνοντας την επίσημη διανομή των smartphones Oppo και OnePlus για τον όμιλο εταιρειών Olympia. Με δραστηριότητα σε περισσότερες από 60 χώρες και περισσότερα από 290.000 σημεία πώλησης, η Oppo έχει αναδειχθεί ως το δεύτερο μεγαλύτερο brand στην Κίνα και τέταρτο μεγαλύτερο παγκοσμίως στην κατηγορία των smartphones.

«Η

έναρξη της συνεργασίας μας με τη Westnet είναι ιδιαίτερης σημασίας για εμάς. Αποτελεί μέρος του στρατηγικού μας σχεδιασμού, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία μας στην ελληνική αγορά, καθώς ευθυγραμμίζεται με το όραμά μας για συνεχή ανάπτυξη. Σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την επέκταση της εταιρείας μας και τη διαθεσιμότητα του οικοσυστήματος της Oppo σε ένα ευρύτερο κοινό», δήλωσε ο Ιούλιος Μώκος, Commercial Director Balkan Region της Oppo.

Από την πλευρά της Westnet, ο Μάνθος Πάγκαλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ανέφερε: «Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τη Westnet, καθώς επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας με μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες smartphones στον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Westnet,Oppo