Η ΑΒ Βασιλόπουλος με 13 χρόνια εθελοντικής δράσης

H AB Βασιλόπουλος τίμησε, για 13η συνεχή χρονιά, την Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ, στο πλαίσιο της οποίας υλοποιήθηκαν πολλαπλές δράσεις σε όλη τη χώρα. Περισσότεροι από 5.000 εθελοντές, από 291 καταστήματα AB, Ένα Cash&Carry αλλά και τις αποθήκες και από τα κεντρικά γραφεία, συμμετείχαν, για να γίνει πράξη το μήνυμα της ΑΒ Βασιλόπουλος: «Εδώ, το Καλό είναι για Όλους!».

Συγκεκριμένα, την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, δημιουργήθηκε μία αλυσίδα καλού, που οι εθελοντές της ΑΒ Βασιλόπουλος έδωσαν το «παρών» και προσέφεραν σε ξεχωριστές, τοπικές εθελοντικές δράσεις

που έλαβαν χώρα σε όλη την Ελλάδα. Ενδεικτικά, έγινε καθαρισμός της λίμνης Τριχωνίδας, ενώ για τη στήριξη πλημμυροπαθών διοργανώθηκε συλλογή χρημάτων και ειδών πρώτης ανάγκης.

«Στηρίζοντας τον εθελοντισμό και υλοποιώντας ουσιαστικές πράξεις φροντίδας και αγάπης, η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα πως νοιάζεται και φροντίζει για το καλό των ανθρώπων, των τοπικών κοινωνιών και για το περιβάλλον ευρύτερα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα