Η Πλαίσιο συνεχίζει την ενίσχυση του δικτύου των καταστημάτων της

Νέα μορφή αποκτά προοδευτικά το δίκτυο καταστημάτων της Πλαίσιο, ενισχύοντας την εμπειρία αγορών και δίνοντας νέες επιλογές στους καταναλωτές, με την ενσωμάτωση τμημάτων οικιακών συσκευών.

Σε συνέχεια της αναμόρφωσης τριών καταστημάτων (Κηφισιά, Μαγούλα και Θεσσαλονίκη-Βενιζέλου), θέση παίρνουν αυτά του Συντάγματος, της Καλλιθέας και της Ευκαρπίας. Ακόμα, οι επισκέπτες του καταστήματος στο Σύνταγμα για το διάστημα 26-29 Ιουνίου

και της Ευκαρπίας στις 27-29 Ιουνίου θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν πολλές εκπλήξεις, ακόμα περισσότερες προσφορές και διαφορετικά happenings, όπως DIY κατασκευές με την Art Matina στην Ευκαρπία και την Anna Bra-Shades of Art στο Σύνταγμα καθώς και live cooking sessions με τη Ninja, KitchenAid και την Kenwood.

Τα πλήρως ανακαινισμένα καταστήματα ανέρχονται πλέον σε 18, με τον μετασχηματισμό του δικτύου σε όλη την Ελλάδα να συνεχίζεται. Για το 2024, το Πλαίσιο θα συνεχίσει όχι μόνο την αναμόρφωση του υφιστάμενου δικτύου, αλλά και την επέκτασή του σε νέες περιοχές και πόλεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα