Η Υδρόγειος Ασφαλιστική στηρίζει το έργο της Emfasis Non – Profit

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική σε συνεργασία με την Emfasis Non-Profit, στήριξαν τους πληγέντες από τις πυρκαγιές που έπληξαν τον Αύγουστο του 2024 τη Βορειοανατολική Αττική. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας και το πρόγραμμα «Δεν προσπερνάμε – στηρίζουμε τον ευάλωτο πληθυσμό σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης», βρέθηκαν στις πληγείσες περιοχές, με έμφαση στην περιοχή του Βαρνάβα.

Η ομάδα της Emfasis Non-Profit χαρτογράφησε τις ανάγκες των ευάλωτων νοικοκυριών και δημιούργησε ένα Κέντρο Παροχής Βοήθειας στον Βαρνάβα. Μέχρι σήμερα και μαζί με την Υδρόγειο Ασφαλιστική, έχει διανείμει

πάνω από 131 πακέτα ανακούφισης, έχει εξασφαλίσει επισιτιστική κάλυψη σε πάνω από 100 κατοίκους, ενώ παρείχε ηλεκτρικές συσκευές, είδη καθαρισμού, κλινοσκεπάσματα και έπιπλα.

Ο Παύλος Κασκαρέλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, δήλωσε: «Η μακροχρόνια συνεργασία μας με την Emfasis Non-Profit αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας να βρισκόμαστε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη, προσφέροντας έμπρακτη βοήθεια σε δύσκολες στιγμές».

Keywords
Τυχαία Θέματα