Λανσάρισμα προϊόντων και δράση ΕΚΕ για την Chrysallis Proderma

Με αφορμή τον Οκτώβριο, μήνα ενημέρωσης και πρόληψης του καρκίνου του μαστού, ο επίσημος αντιπρόσωπος της RevitaLash Cosmetics στην Ελλάδα, Chrysallis Proderma, υποδέχθηκε, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, δημοσιογράφους, beauty editors και influencers στο Say Hotel, στην Κηφισιά.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι από έντυπα

και ηλεκτρονικά Μέσα, celebrities και influencers, οι οποίοι γνώρισαν τα νέα και άλλα προϊόντα της RevitaLash Cosmetics από την ολοκληρωμένη συλλογή με σκοπό τη διατήρηση της υγείας και ομορφιάς των βλεφαρίδων, των φρυδιών και των μαλλιών.

Επίσης, παρουσιάστηκε και η φιλανθρωπική δράση της RevitaLash Cosmetics παγκοσμίως, καθώς και η συνεργασία της με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Ειδικότερα και φέτος τον Οκτώβριο, το brand για κάθε πώληση των ορών θρέψης για βλεφαρίδες και φρύδια RevitaLash Advanced eyelash conditioner, RevitaLash Advanced Sensitive eyelash conditioner και RevitaBrow Advanced eyebrow conditioner θα δωρίζει πέντε ευρώ στο «Άλμα Ζωής». Παράλληλα, συμμετείχε και στο Greece Race for the Cure.

Keywords
Τυχαία Θέματα