Νέες διεθνείς πιστοποιήσεις της Μέγα

Η Μέγα Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής ΑΕ, υιοθετώντας τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, εφαρμόζει περιβαλλοντική στρατηγική, με πρωτοβουλίες και διαδικασίες, ελεγμένες από αξιόπιστους διεθνείς φορείς πιστοποίησης.

Αναλυτικότερα, μεταξύ άλλων, η Μέγα έχει λάβει το «Πράσινο Πιστοποιητικό» που διασφαλίζει ότι το σύνολο της ηλεκτρικής ενέργειας που προμηθεύεται προέρχεται σε ποσοστό 100% από Σταθμούς Παραγωγής Πράσινης Ηλεκτρικής Ενέργειας. Έχει επενδύσει σε μεγάλο έργο εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Η εταιρεία

προχώρησε πρόσφατα στην εγκατάσταση ενός εκσυγχρονισμένου φωτοβολταϊκού συστήματος ονομαστικής ισχύος 3MWp στις οροφές κτιρίων της μονάδας της στις Αχαρνές Αττικής. Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με τα πρότυπα αειφορικής διαχείρισης FSC (Forest Stewardship Council) και PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification).

Η διαδικασία πιστοποίησης ξεκινάει από το δάσος και συνεχίζεται με αυστηρές προδιαγραφές στα στάδια της αλυσίδας παραγωγής. Έχει λάβει, επίσης, Πιστοποιητικό Αειφορίας CHEP, ένα Πιστοποιητικό Βιωσιμότητας για την Προστασία του Περιβάλλοντος και την Προώθηση ενός Βιώσιμου Μοντέλου Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Πιστοποίηση Zero Waste to Landfill (ZWTL).

Keywords
Τυχαία Θέματα