Νέο Θανόπουλος e-shop και app

Η αλυσίδα supermarkets Θανόπουλος αποκτά πλέον παρουσία και στα κινητά τηλέφωνα. Το Thanopoulos app, διαθέσιμο σε Android & iOS, σε συνδυασμό με τη ριζική ανανέωση του e-shop των super market Θανόπουλος αποτελεί ένα ακόμα βήμα εξέλιξης, όπως επισημαίνει, αλλά και μια επιβεβαίωση της δέσμευσης της εταιρείας να προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη

δυνατή εμπειρία αγορών.

Σχεδιασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια και εστιάζοντας στην ευκολία χρήσης, το ανανεωμένο website και το Thanopoulos mobile app διαθέτουν πληθώρα χρηστικών λειτουργιών για άνετη πλοήγηση των πελατών, και δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης.

«Eδώ και σχεδόν 150 χρόνια παραμένουμε σταθεροί στην προσήλωσή μας ως προς την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων μας καθώς και την προσωπική σχέση που έχουμε μετο κοινό μας. Με το νέο ψηφιακό βήμα προχωράμε ακόμα, πετυχαίνοντας να δημιουργήσουμε ένα digital ecosystem που σταδιακά θα προσφέρει one to one υπηρεσίες marketing και προτάσεις αγορών», δήλωσε ο Δημήτρης Χατζηγιάννης, Διευθυντής Marketing. Για τον σχεδιασμό του website και του mobile app επιλέχθηκε η πλατφόρμα Wave Grocery, προϊόν της Desquared.

Keywords
Τυχαία Θέματα