Ο Dr. Bruce Lipton για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο καθηγητής Bruce H. Lipton, Ph.D., διεθνής κυτταρικός βιολόγος βλαστοκυττάρων και συγγραφέας, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, για ένα διήμερο workshop στον Πολυχώρο Dais και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους σε ένα ταξίδι κατανόησης για το πώς οι σκέψεις επηρεάζουν τα κύτταρά μας, τη βιολογία μας και κατ’ επέκταση την ευημερία και την υγεία μας.

Ο

Dr. Bruce Lipton, με μεγάλη και σημαντική πορεία σε διεθνές επίπεδο, πιστεύει ότι «Οι πεποιθήσεις μας ελέγχουν τα σώματά μας, τον νου μας και κατ’ επέκταση τη ζωή μας» και γι’ αυτό πρόκειται, στο διήμερο workshop, να εκφράσει και να εξηγήσει απόψεις που οδηγούν σε ριζικές αλλαγές όσον αφορά την κατανόηση της ζωής και την αξία της.

Ηγετική φυσιογνωμία στον χώρο της βιολογίας και της συνειδητότητας, ο Dr. Bruce Lipton στον Πολυχώρο Dais θα αποκαλύψει στο κοινό τη μεγάλη σύγκλιση της τριάδας «Σώμα – Νους – Πνεύμα». Σημειώνεται ότι «Η Βιολογία της Πεποίθησης» του Dr. Bruce Lipton κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books και «Το φαινόμενο του μήνα του μέλιτος» του ίδιου, πρόκειται να επανεκδοθεί μέσα στον Οκτώβριο, από την Key Books και πάλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα