Ο Mark Lund Πρόεδρος UK & Europe του McCann Worldgroup

Διαδέχεται τον Pablo Walker.

Στη θέση του Προέδρου για την περιοχή Ηνωμένου Βασιλείου και Ευρώπης του McCann Worldgroup προήχθη ο Mark Lund, διευρύνοντας τον ρόλο του CEO του McCann Worldgroup UK που κατείχε από το 2014. Ο Lund διαδέχεται τον Pablo Walker, ο οποίος, κατά τριακονταετή του θητεία στην εταιρεία υπηρέτησε επίσης ως Πρόεδρος του McCann Worldgroup Λατινικής Αμερικής/Καραϊβικής προτού αναλάβει

την ευρωπαϊκή ηγεσία πριν από 6 χρόνια.

Ο Harris Diamond, Chairman και CEO του McCann Worldgroup, δήλωσε: «Από την αρχή της πορείας του ο Mark έχει εστιάσει με επιτυχία στην ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ όλων των βρετανικών agencies, υποστηρίζοντας παράλληλα την αποτελεσματική δημιουργικότητα που συνεισέφερε στην ανάπτυξη των πελατών μας».

Από τη νέα του θέση, ο Lund θα ηγηθεί ενός ισχυρού και αναγνωρισμένου δικτύου επικοινωνίας με παρουσία σε περισσότερες από 45 αγορές και ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Ο Lund εντάχθηκε στο McCann Worldgroup προερχόμενος από τη NOW, το λονδρέζικο agency του οποίου υπήρξε συνιδρυτής και Πρόεδρος. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη θητεία του, η McCann UK αναγνωρίστηκε 3 συνεχείς χρονιές ως το Νο1 βρετανικό agency σε επίπεδο εσόδων.
(Πηγή: Little Black Book)

Keywords
Τυχαία Θέματα