Ο όμιλος Publicis εξαγόρασε τη Mars United Commerce

Το Publicis Groupe εξαγόρασε τη Mars United Commerce, έναντι τιμήματος το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό. Η Mars United Commerce είναι ανεξάρτητη εταιρεία commerce marketing με διεθνή δραστηριότητα και 50ετή παρουσία.

Η Mars United Commerce προσφέρει commerce λύσεις που δίνουν στους πελάτες της δυνατότητες shopper conversion, retail intelligence και τεχνολογίας. Βοηθά τους marketers να κάνουν τα προϊόντα τους «κορυφαία επιλογή για τους καταναλωτές»

σε διαδικτυακά και μη διαδικτυακά οικοσυστήματα. Απασχολεί πάνω από 1.000 υπαλλήλους σε 14 global hubs σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, ΗΠΑ, Καναδά και σε ολόκληρη την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Σύμφωνα με πηγές, τα ετήσια έσοδά της εκτιμώνται σε περίπου 750 εκατ. δολάρια.

Ο Rob Rivenburgh, Global Chief Executive της εταιρείας θα διατηρήσει τη θέση του και θα ηγείται της ομάδας διεθνώς. Ο όμιλος Publicis αποκτά τη βάση δεδομένων της Mars με στοιχεία για τις συμπεριφορές καταναλωτών και αγοραστών, η οποία βάση θα συγχωνευθεί με τα identity data της Epsilon, την εταιρεία τεχνολογίας και marketing που απέκτησε η Publicis το 2019.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα