Οι κάρτες της Eurobank γίνονται «πράσινες»

Κατασκευάζονται από βιοδιασπώμενο υλικό.

Η Eurobank εισάγει πρώτη, όπως επισημαίνει, στην ελληνική αγορά, μια νέα γενιά καρτών από βιοδιασπώμενο υλικό, υιοθετώντας τα διεθνή περιβαλλοντικά πρωτόκολλα στην τραπεζική. Στο εξής, οι νέες χρεωστικές κάρτες Eurobank για ιδιώτες και επιχειρήσεις, αλλά και όσες χρεωστικές ανανεώνονται ή επανεκδίδονται, κατασκευάζονται από βιοδιασπώμενο υλικό, για την

παραγωγή του οποίου απαιτείται μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και παράγονται σημαντικά χαμηλότερες εκπομπές θερμοκηπίου.

Στόχος είναι η εφαρμογή, στην πράξη, της περιβαλλοντικής στρατηγικής της τράπεζας, για μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Οι νέες κάρτες μπορούν να ανακυκλωθούν ή να κομποστοποιηθούν, ενώ και για την αποστολή τους ακολουθούνται φιλικές προς το περιβάλλον προδιαγραφές. Ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής, Ιάκωβος Γιαννακλής, δήλωσε: «H Eurobank επιλέγει ένα προϊόν ευρείας χρήσης όπως οι χρεωστικές κάρτες ως το ιδανικό μέσο για να εφαρμόσει την οικολογική της υπόσχεση και να καλλιεργήσει, περαιτέρω, στους πελάτες της την αξία της πράσινης οικονομίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα