Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Η δύναμη στο πιάτο σου» της ActionAid

Με μια εκδήλωση αφιερωμένη στην εκπαιδευτική κοινότητα, η ActionAid γιόρτασε, την Πέμπτη 23 Μαΐου, την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Η δύναμη στο πιάτο σου», το οποίο υλοποιείται με τη χορηγία της Lidl Ελλάς, τα δύο τελευταία χρόνια.

Μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της ActionAid

και της Lidl Ελλάς συζήτησαν για το πρόγραμμα και τα αποτελέσματά του, ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά την εικαστική έκθεση με θέμα «Η διατροφική δικαιοσύνη στα σχολεία» με έργα μαθητριών και μαθητών. Κεντρική δράση για τη φετινή χρονιά ήταν η δημιουργία αφίσας με βασικό θέμα και σύνθημα τη διατροφική δικαιοσύνη. Συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 300 αφίσες από σχολεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίες εκτίθενται στο κοινό στα Κέντρα της ActionAid σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μέχρι τις 14 Ιουνίου.

Μια ανασκόπηση του προγράμματος «Η δύναμη στο πιάτο σου» είναι διαθέσιμη μέσα από τη σειρά podcast τριών επεισοδίων με τίτλο «Η διατροφική δικαιοσύνη στα σχολεία». Στα podcasts, διαθέσιμα στη σελίδα του προγράμματος, συμμετέχουν εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας, της ActionAid, της Lidl Ελλάς και η σεφ Γ. Δελογιάννη.

Keywords
Τυχαία Θέματα