«Ωμό» περιεχόμενο

Τι θα καθορίσει το μέλλον της σχέσης των brands με τα κοινωνικά δίκτυα;

Είναι σαφές ότι η επέκταση του TikTok θα αλλάξει τον χάρτη της σχέσης-εξάρτησης των brands από τα social media. Σε μια περίοδο που τα sites τείνουν να αντικαταστήσουν αυτό που το κοινό αντιλαμβάνεται ως «παραδοσιακό μέσο», ο τρόπος που αυτά θα εκμεταλλευτούν ένα κοινωνικό δίκτυο που αποθεώνει την content-first λογική, θα είναι κρίσιμος τους επόμενους μήνες.

Ποια performance

metrics θα κυριαρχήσουν αύριο και γιατί;

Θεωρώ ότι περνάμε ολοένα και βαθύτερα στην εποχή της καθιέρωσης του engagement ως critical metric των πεπραγμένων ενός site. Η νέα σουίτα των Google Analytics μειώνει αισθητά το focus στο real time διάβασμα του περιεχομένου. Αυτό που θα έχει σημασία πια θα είναι περισσότερο το πόση ώρα μένει το κοινό στο site, παρά στο πόσο κοινό περνάει φευγαλέα.

Ποιες γνώσεις οφείλουν να κατακτήσουν οι αυριανοί επαγγελματίες;

Το περιεχόμενο είναι και πάλι ο βασιλιάς. Αυτό στην πραγματικότητα δεν άλλαξε ποτέ. Η ειδοποιός διαφορά πλέον είναι ότι το περιεχόμενο πρέπει να σερβίρεται όσο πιο «ωμό» γίνεται. Ο αναγνώστης δεν έχει χρόνο για περιττές εισαγωγές ή παρενθέσεις. Αυτό θα είναι ένα μεγάλο challenge για τους publishers στα χρόνια που έρχονται.

Ποιος ο ρόλος των φορέων της αγοράς στην αναβάθμιση των στελεχών της;

Ο ρόλος των φορέων είναι κομβικής σημασίας. Η αναβάθμιση των στελεχών μιας εταιρείας πρέπει να είναι προϊόν συνεχών αξιολογήσεων. Το τοπίο αλλάζει τόσο γρήγορα και τόσο συχνά, που η ανάγκη για expertise και αυστηρές, πλην δίκαιες, αξιολογήσεις είναι μεγάλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα