Στην The & Partnership αναθέτει η KitchenAid

Η KitchenAid Major Domestic Appliances ανέθεσε τον creative λογαριασμό της σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη στη The & Partnership, μετά από spec. Η The & Partnership αναλαμβάνει την ανάπτυξη στρατηγικής σε επίπεδο customer, media και creative, καθώς και στους τομείς του experiential, influencer και digital.

Το creative

shop θα λειτουργεί ως integrated agency σε B2B και B2C επίπεδο και θα εργάζεται σε όλα τα media touchpoints του customer journey. «Η συνεργασία μας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσουμε και να παράγουμε εξαιρετική εμπειρία πελάτη για μια ξεχωριστή σειρά προϊόντων», δήλωσε η Sarah Golding, Chief Executive της The & Partnership. «Είναι μια καλή ευκαιρία να δημιουργήσουμε market growth, μέσω των ενοποιημένων δυνατοτήτων μας, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα να ενισχύσουμε τη “χημεία” των media, creative, customer, experiential, PR και influencer λειτουργιών μας», προσέθεσε.

«Το κοινό όραμά μας και τα συμπληρωματικά δυνατά σημεία μας, καθιστούν αυτήν τη συνεργασία συνταγή για δημιουργικότητα και επιτυχία», υπογράμμισε η Laura Tazzioli, Business Director της KitchenAid EMEA. Σημειώνεται ότι, το 2020, η Whirpool, ιδιοκτήτρια της KitchenAid, ενοποίησε τους λογαριασμούς των media και creative με το WPP.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα