Συνεργασία BestPrice.gr και RetentionPro

Το BestPrice.gr προχωρά σε συνεργασία με την υπηρεσία Mobile Customer Messaging RetentionPro (powered by AfterSalesPro), με σκοπό να συνδράμει ώστε τα 3.800+ συνεργαζόμενα καταστήματα της πλατφόρμας να επιτύχουν αύξηση πωλήσεων, αξιοποιώντας υπηρεσίες αποστολής αυτόματων και προσωποποιημένων μηνυμάτων σε προνομιακούς όρους.

Μέσω των αποκλειστικών προνομίων και εκπτώσεων, το σύνολο των συνεργαζόμενων με το BestPrice καταστημάτων θα

έχει τη δυνατότητα να διασυνδέσει το e-shop του με τη RetentionPro ως μία οne-stop solution για την αποστολή μηνυμάτων στους πελάτες του.

Έτσι, κάθε κατάστημα θα έχει τη δυνατότητα αφενός να δοκιμάσει δωρεάν, αφετέρου να ανανεώσει με χαμηλότερο κόστος, υπηρεσίες όπως προώθηση προϊόντων μέσω Viber, αποστολή καμπανιών για cross-selling πωλήσεις σε πελάτες ή μηνύματα υπενθύμισης σε όσους έχουν αρκετό καιρό να παραγγείλουν καθώς και επιβράβευση πιστών πελατών με εκπτωτικά κουπόνια.

Αυτή η συνεργασία αποτελεί μια ακόμη ενέργεια στο πλαίσιο του προγράμματος BestPrice ΣΥΝergies και φιλοδοξεί να προωθήσει την υιοθέτηση στοχευμένων και άμεσων καμπανιών marketing με βάση την αγοραστική συμπεριφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα