Το Balloon.gr εμπιστεύθηκε την Digital Up

Το «Μπουκέτο Μπαλόνια», το οποίο από το 2000 έχει δημιουργήσει τη μεγαλύτερη αλυσίδα franchise με μπαλόνια στην Ελλάδα, εμπιστεύτηκε την ομάδα της Digital Up για το rebranding και την ολιστική αναβάθμιση της ψηφιακής του ταυτότητας, μέσω του επανασχεδιασμού του e-shop του και την παροχή καινοτόμων online και offline

υπηρεσιών marketing, με στόχο την ανάδειξη της ποικιλίας προϊόντων διακόσμησης και ειδών πάρτι που διαθέτει προς λιανική και χονδρική πώληση.

Το νέο logo που δημιούργησε η Digital Up διακρίνεται από φρέσκες γραμμές και έντονα χρώματα που συνάδουν με το όραμα του brand και προδιαθέτουν θετικά τον εν δυνάμει πελάτη.

Τα εν λόγω brand guidelines ακολούθησε και ο επανασχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος του Balloon.gr, το οποίο συγκεντρώνει πρωτοποριακά εργαλεία που εξυπηρετούν κάθε εμπορικό του σκοπό, υψηλής αισθητικής banners και στοχευμένη κατηγοριοποίηση προϊοντικού μείγματος βάσει θεμάτων διακόσμησης. Παράλληλα, υλοποιείται ολιστικό πλάνο online και offline ενεργειών για Meta και Google Ads.

Keywords
Τυχαία Θέματα