Το Piraeus Street Long Jump επιστρέφει στις 23 Ιουνίου με τον Μίλτο Τεντόγλου

Το αθλητικό γεγονός Piraeus Street Long Jump επιστρέφει για 2η χρονιά στις 23 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ο Δήμος Πειραιά και ο ΣΕΓΑΣ ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για το αθλητικό γεγονός άλματος εις μήκος εκτός σταδίου, ενώ το sports

Production της διοργάνωσης έχουν αναλάβει οι ActiveMedia Group και Progame.

Στη διοργάνωση αναμένεται να δώσουν το «παρών» αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τον κορυφαίο άλτη στον κόσμο, τον χρυσό Ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος, Μίλτο Τεντόγλου να έχει ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του, στον πρώτο του αγώνα στην Ελλάδα, στον ανοιχτό στίβο, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η διοργάνωση θα έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το κανάλι One Channel. Σημειώνεται ότι το Piraeus Street Long Jump κατάφερε να διακριθεί και να αποτελέσει έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του θεσμού των βραβείων Sports Marketing Awards 2024, λαμβάνοντας επτά συνολικά βραβεία (ένα Platinum και έξι Gold).

Το Piraeus Street Long Jump θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (World Athletics) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου (ΣΕΓΑΣ).

Keywords
Τυχαία Θέματα