Το WPP, Amazon agency της Colgate-Palmolive στην Ευρώπη

Η Colgate-Palmolive επέλεξε τo WPP ως το Amazon agency της για τις βασικές αγορές της στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας και Ισπανίας.

Μέσω της ανάθεσης, ενοποιούνται οι δραστηριότητες της εταιρείας FMCG για τα media της Amazon

στην Ευρώπη, τις οποίες προηγουμένως μοιράζονταν η Wavemaker της Group M και η Flywheel της Omnicom. Το WPP κέρδισε τον λογαριασμό Amazon της Colgate-Palmolive με μια πρόταση υπό την καθοδήγηση του Κέντρου Αριστείας Amazon της VML στο Λουξεμβούργο, σε συνεργασία με τη Wavemaker.

To WPP θα υποστηρίξει τις επιχειρήσεις στοματικής φροντίδας, προσωπικής φροντίδας και οικιακής φροντίδας της Colgate-Palmolive να υιοθετήσουν μια full-funnel προσέγγιση, με βάση τα δεδομένα στην Amazon. Όπως επισημαίνει το Campaign, στο spec συμμετείχε η Flywheel, την οποία αγόρασε η πέρυσι η Omnicom έναντι 900 εκατ. δολαρίων.

Η Christy Borrowman, αντιπρόεδρος ψηφιακού μετασχηματισμού της Colgate-Palmolive στην Ευρώπη, δήλωσε: «Στο πλαίσιο του συνεχιζόμενου ψηφιακού μετασχηματισμού μας, θέλουμε να ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητες ανάπτυξης του ψηφιακού εμπορίου. Με την ομάδα της Amazon Centre of Excellence, η VML διαθέτει βαθιά τεχνογνωσία σε θέματα της Amazon και του e-commerce, η οποία μπορεί να επιτρέψει προληπτικά τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των brands μας και να βελτιστοποιήσει τις επενδύσεις μας σε media στην Amazon».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
WPP Amazon, Colgate-Palmolive, Ευρώπη,WPP Amazon, Colgate-Palmolive, evropi