Τρεις νέες βραβεύσεις για τη Lidl Ελλάς στα Hellenic Responsible Business Awards 2024

Η Lidl Ελλάς με σταθερή παρουσία στα Hellenic Responsible Business Awards, για μία ακόμα χρονιά, ξεχώρισε με 3 σημαντικές βραβεύσεις, 1 Gold και 2 Bronze. Αναλυτικά τα βραβεία που κατέκτησε η εταιρεία είναι: Gold βραβείο στην κατηγορία «Λιανική, Supermarket και E-commerce» για το Social Hackathon, τον 3ο μαραθώνιο ανάπτυξης λύσεων και εφαρμογών για την κοινωνική καινοτομία

και επιχειρηματικότητα, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με την τεχνολογική και οργανωτική υποστήριξη της Crowdpolicy.

Bronze βραβείο στην κατηγορία «Λιανική, Supermarket και E-commerce» για το πρόγραμμα «Plastic Free Greece» που υλοποιείται για 5η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κάτω από την εθνική καμπάνια «Ελλάδα χωρίς πλαστικά μίας χρήσης». Bronze βραβείο στην κατηγορία «Επίδραση στις Τοπικές Κοινωνίες» για το Social Hackathon.

Keywords
Τυχαία Θέματα