Τρία agencies για τα global media της Ebay

Μεταξύ τριών agencies φέρεται να βρίσκεται η Ebay για τον παγκόσμιο media λογαριασμό της. Το online marketplace λέγεται ότι έχει επιλέξει τη νυν ανάδοχο EssenceMediacom, καθώς και τις iProspect και Havas Media Network.

Πληροφορίες αναφέρουν δε ότι έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι περισσότερες συναντήσεις

που αφορούν pitch, συμπεριλαμβανομένων των συναντήσεων με βρετανικά agencies. Όταν κυκλοφόρησε η είδηση για το review, τον Απρίλιο, εκπρόσωπος του Ebay είχε δηλώσει ότι «ο οργανισμός marketing μετακινούνταν από ένα αποκεντρωμένο, market-based μοντέλο σε ένα πιο συγκεντρωτικό».

Προσέθεσε δε ότι «ως μέρος της εξέλιξης αυτής, η Ebay επανεξετάζει το media business της για να διασφαλίσει ότι τα media capabilities της εξυπηρετούν αποτελεσματικότερα την Ebay παγκοσμίως, αυξάνοντας παράλληλα το impact σε όλες τις κατηγορίες όπου εστιάζει και στις κύριες αγορές της -ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία».

Σημειώνεται ότι το e-commerce website ξεκίνησε να ενοποιεί τον global media λογαριασμό του το 2014, αναθέτοντάς τα εξ ολοκλήρου στη Mediacom, νυν EssenceMediacom. Τότε, η νυν EssenceMediacom είχε χάσει τον λογαριασμό της Ebay στις ΗΠΑ από την Blue 449, νυν Spark Foundry, προτού κερδίσει ξανά τα global media το 2019.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα