10 χρόνια η Huawei συνδέει την Ευρώπη

Η Huawei εδώ και 10 χρόνια συνδέει την Ευρώπη, και μέσα από την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι πελάτες της, αναδεικνύονται τα σημαντικά έργα της εταιρείας.

Το 2011 είναι η δέκατη χρονιά παρουσίας της Huawei στην Ευρώπη. Η Huawei εδώ και 10 χρόνια συνδέει την Ευρώπη, και μέσα από την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι

πελάτες και οι συνεργάτες της, αναδεικνύονται τα σημαντικά έργα και τεχνολογικά επιτεύγματα της εταιρείας. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η Huawei αποσκοπεί στην ενδυνάμωση, αλλά και την περεταίρω επέκταση των πελατειακών της σχέσεων, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που θα βοηθήσουν τους συνεργάτες της να επιτύχουν στην ψηφιακή εποχή. Στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε το όραμά μας, που δεν είναι άλλο από την βελτίωση της καθημερινής ζωής μέσα από την επικοινωνία.


Ευγνωμοσύνη
Η Huawei ευχαριστεί πελάτες, συνεργάτες, και εργαζόμενους, που την εμπιστεύονται καθ’ όλη την πορεία της στην Ευρώπη, καθώς εξελίχθηκε από απλός προμηθευτής σε βασικός «παίκτης» στις τηλεπικοινωνίες της γηραιάς ηπείρου. Από την Ευρώπη, η Huawei έχει μάθει πολλά, έχει δημιουργήσει πολλά, και έχει επιτύχει πολλά.


Δέσμευση
Η Huawei είναι δεσμευμένη στην Ευρωπαϊκή αγορά, λειτουργώντας σαν εγχώριος προμηθευτής με παγκόσμια εμπειρία για το συμφέρον των τοπικών πελατών, οικονομιών, και υπαλλήλων.


Καινοτομία
Η Huawei έχει εφεύρει ή χρησιμοποιήσει πολλές από τις νέες τεχνολογίες που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για συστήματα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών επόμενης γενιάς. Έχει καταφέρει να αποτελεί κατευθυντήριο δύναμη στις εξελίξεις και την ανάπτυξη παγκοσμίων συστημάτων πιστοποίησης του κλάδου ICT.


Όραμα
Η Huawei πιστεύει πως το αντίκτυπο της ψηφιακής επανάστασης πρόκειται να πολλαπλασιαστεί, καθώς δίκτυα τηλεπικοινωνίας και πληροφορικής λαμβάνουν ολοένα πιο βασικό ρόλο στην καθημερινότητα, και έτσι αποτελούν τον βασικότερο μοχλό ώθησης της Ευρωπαϊκής οικονομίας.


Η Huawei, πιστή στη δέσμευσή της να διαθέτει πλούσια και αξιόπιστα δίκτυα που αντικατοπτρίζουν το όραμά της, και βελτιώνουν τη ζωή μέσα από την επικοινωνία. i


Γενική Επισκόπηση


Από την έναρξη της επιχειρηματικής της δραστηριότητας στην Ευρώπη το 2000, η Huawei αναπτύσσεται προοδευτικά αλλά και γρήγορα στην Ευρωπαϊκό χώρο. Η Huawei συνεχώς επενδύει σε τοπικές αγορές και διαθέτει μια ικανή, επαγγελματική ομάδα με στόχο τη διασφάλιση και τη διατήρηση της επιχειρηματικής της ανάπτυξης.


10 χρόνια αργότερα, η Huawei προσφέρει στην ευρωπαϊκή αγορά την πιο ολοκληρωμένη γκάμα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και προϊόντων παγκοσμίως και καλύπτει ευρυζωνικά δίκτυα κινητής, κορμού, εκπομπής, επικοινωνία υλικού, υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, τερματικά και υπηρεσίες.


Μετά από τόσα

Keywords
Τυχαία Θέματα