Aspect: «Συνεργάτης της χρονιάς» η ComSys

Η ComSys, πάροχος λύσεωνλογισμικού για Contact Centers, ανακοίνωσε πως ανακηρύχθηκε από την Aspect Software ως «Συνεργάτης της Χρονιάς 2015».

Η Aspect απονέμει τιμητικές διακρίσεις σε συνεργάτες και πελάτες της, στα πλαίσια των ετήσιων συνεδρίων Aspect Customer Experience (ACE) που γίνονται στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη με στόχο να αναγνωρίσουν τις επιχειρήσεις που σημειώνουν σημαντικές επιτυχίες με την

χρήση των προϊόντων της. Η ComSys ανακηρύχθηκε Συνεργάτης της Χρονιάς για το 2015, στο συνέδριο ACE για την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ComSys, Βασίλης Γαλάκος, παραλαμβάνοντας το βραβείο σε τελετή απονομής που έλαβε χώρα στο Λονδίνο, στις 13 Μαΐου, δήλωσε:

“Η συνεργασία μας με την Aspect είναι πολυετής αφού είμαστε Channel Partners για πάνω από 15 χρόνια και έχουμε εγκαταστήσει σύνθετες λύσεις Contact Centers που βασίζονται στις τεχνολογίες της σε περισσότερους από 45 πελάτες, σε τέσσερεις ηπείρους. Σήμερα, αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών και την καινοτομίας των προϊόντων που έχουμε αναπτύξει και τα οποία συμπληρώνουν τις λύσεις της Aspect, όπως για παράδειγμα είναι η πλατφόρμα διασύνδεσης με τα πλέον αναγνωρισμένα συστήματα CRM ”.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία τους και την σε βάθος κατανόηση των διαρκώς εξελισσόμενων τάσεων της αγοράς, η ComSys κι η Aspect έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και παρέχουν ποιοτικές λύσεις για Contact Centers που δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους και τις κάθετες αγορές παγκοσμίως, εξυπηρετώντας έτσι τις ανάγκες των πελατών της ψηφιακής εποχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα