Instant κάμερες: Φωτογραφίστε στη στιγμή

Αν από το «κλικ» μέχρι την τυπωμένη φωτογραφία θέλετε να μεσολαβούν ελάχιστα δευτερόλεπτα, οι μικρές, εύχρηστες και ακριβείς στην εστίαση προτάσεις μας, θα σας κερδίσουν.

Fujifilm Instax Mini 12

Με τη φωτεινότητα του φλας, την αυτόματη ρύθμιση της ταχύτητας κλείστρου κι άλλες ρυθμίσεις που διαθέτει, θα έχετε τα ιδανικά πλάνα. Το «close-up mode» σάς επιτρέπει την ακριβή εστίαση σε ό,τι βλέπετε μέσα από το «viewfinder», ενώ με τη λειτουργία «blossom pink», θα έχετε κοντινά πλάνα από απόσταση 30-50 εκατοστών. Το αυτόματο-προσαρμοζόμενο

φλας εξασφαλίζει ιδανική έκθεση, ενώ με τον καθρέφτη selfie, μπορείτε να ποζάρετε σωστά! Θα χρειαστούν μόνο πέντε δευτερόλεπτα, προκειμένου να πάρετε το αποτέλεσμα τυπωμένο στα χέρια σας.

Polaroid Go Gen 2

Η αναβαθμισμένη έκδοση της Go διαθέτει μεγάλο εύρος διαφράγματος, ακριβή αισθητήρα φωτός και ρυθμίσεις έκθεσης που βελτιώνουν την ποιότητα. Διαθέτει ενσωματωμένο καθρέφτη για selfie, χρονοδιακόπτη και λειτουργία διπλής έκθεσης. Με τα φίλτρα χρωμάτων μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά εφέ. Έρχεται με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου (750mAH), ένδειξη υπολοίπου φωτογραφιών και είναι συμβατή με τα φιλμ Polaroid Go.

Canon Zoemini S2 ZV233

Η συγκεκριμένη κάμερα διαθέτει οπτικό σκόπευτρο για διαισθητική σύνθεση εικόνων, λειτουργία ασπρόμαυρης κι έγχρωμης λήψης, ενσωματωμένο φλας για χρήση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού κι επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου, που φορτίζεται εύκολα μέσω USB. Προσφέρει γρήγορη εκτύπωση και χάρη στον αισθητήρα 8MP είναι ικανή να καταγράφει εικόνες, που εκτυπώνονται αμέσως σε χαρτί 2×3”, ενώ ταυτόχρονα αποθηκεύονται σε κάρτα microSD. Τέλος, επιτρέπει την εκτύπωση φωτογραφιών από το smartphone σας με ευκολία, μέσω Bluetooth.

Fujifilm Instax LiPlay

Διαθέτει πολλές επιλογές για την προσθήκη εφέ στις εικόνες, ενώ ο αυτόματος επιλογέας σκηνής παρέχει συμβουλές για την καλύτερη ρύθμιση, ανάλογα με τη φωτεινότητα. Με μόλις τρία απλά βήματα, μπορείτε να απολαμβάνετε τις φωτογραφίες σας σε μέγεθος 86x54mm. Η λειτουργία ήχου προσφέρει μια άλλη διάσταση, αφού με το ενσωματωμένο μικρόφωνο καταγράφετε τις στιγμές σας με ήχο, ενώ μπορείτε να προσθέσετε QR code στην εικόνα, το οποίο θα οδηγεί σε μια ιστοσελίδα με τη φωτογραφία και τον συνοδευτικό ήχο.

Polaroid Instant Now+ Generation 2

Κατασκευασμένη με 40% ανακυκλωμένα υλικά, φορτίζεται μέσω USB-C. Η εφαρμογή «Polaroid» για κινητά περιλαμβάνει εύκολη εστίαση, μέσω της προτεραιότητας διαφράγματος, δημιουργία κινηματογραφικών φωτογραφιών με τρίποδα και ζωγραφική με φως και διπλή έκθεση. Υποστηρίζει αυτόματο επιλογέα φακού για λήψεις χωρίς φλας. Η λειτουργία «double exposure» συνδυάζει δύο εικόνες σε μία φωτογραφία, ενώ τα 5 φίλτρα φακού προσφέρουν κι άλλες δυνατότητες πειραματισμού. Είναι συμβατή με τα φιλμ Polaroid i-Type & 600.

Fujifilm Instax Square SQ 1

Με τετράγωνο σχεδιασμό, δημιουργεί φωτογραφίες διαστάσεων 62mm, ενώ διαθέτει κι ένα οπτικό σύστημα που προσφέρει διαισθητικό έλεγχο της ζώνης εστίασης. Χάρη στο ηλεκτρονικά προγραμματιζόμενο κλείστρο έχετε τη δυνατότητα αργού συγχρονισμού για χαμηλό φωτισμό και φλας, με αποτελεσματικότητα από 0,3 έως 2,2m. Φέρει έναν μικρό καθρέπτη στο μπροστινό μέρος για selfie, με ρυθμίσεις εστίασης και έκθεσης. Η SQ1 υποστηρίζει στιγμιαία φιλμ Instax SQUARE και λειτουργεί με 2 μπαταρίες λιθίου CR2.

Keywords
Τυχαία Θέματα