LG LY330C & 340C

Η νέα σειρά επαγγελματικών τηλεοράσεων LY330C & 340C ενσωματώνει την προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμες λειτουργίες της LG.


H LG Electronics, στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων που προσφέρει, παρουσιάζει τις νέες σειρές Επαγγελματικών τηλεοράσεων LG LY330C & 340C. Οι νέες σειρές διαθέτουν κομψό σχεδιασμό και μια σειρά νέων και καινοτομικών λειτουργιών, ώστε να παρέχουν

υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας στις επιχειρήσεις.


Οι νέες σειρές της LG LY330C & 340C περιλαμβάνουν μοντέλα τεχνολογίας HD, διαστάσεων 28’’ και 32’’, και Full HD (ανάλυση 1920 x 1080), διαστάσεων 22’’ και από 39’’ έως 60’’ με μοναδική ευκρίνεια και φωτεινότητα, ενώ διαθέτουν πλήθος εξειδικευμένων επαγγελματικών λειτουργιών για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και επιλογών ψυχαγωγίας.


Οι Επαγγελματικές τηλεοράσεις LY330C & LY340C της LG αναβαθμίζουν τη συνολική εμπειρία που αποκομίζουν οι θεατές με λειτουργίες όπως η προβολή προσωποποιημένων μηνυμάτων και η δυνατότητα διαμόρφωσης της προσωπικής τους λίστας καναλιών, επιλέγοντας από το σύνολο των διαθέσιμων τηλεοπτικών προγραμμάτων εκείνα που τους ενδιαφέρουν περισσότερο (One channel Map). Επιπλέον, διαθέτουν ενσωματωμένο δέκτη DVB-T/C για λήψη επίγειας ψηφιακής καλωδιακής ή ακόμα και δορυφορικής τηλεόρασης (για το μοντέλο 32LY340C) για να προσφέρουν μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας.


Οι Επαγγελματικές τηλεοράσεις LG LY330C & LY340C είναι εξοπλισμένες με Remote Jack Pack, ένα πλαίσιο στη βάση τους που διαθέτει ειδικές θύρες, συμβατές με πολλών ειδών φορητές συσκευές, ώστε να παρέχουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου απευθείας στην οθόνη. Τέλος, η εφαρμογή του πρότυπου επικοινωνίας για τη μεταφορά εικόνας και ήχου MHL (Mobile High-Definition Link) μέσω της θύρας HDMI, επιτρέπει τη συμβατότητα με τα περισσότερα μοντέλα smartphones, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να αναπαράγουν περιεχόμενο απευθείας από τη συσκευή τους, για ακόμη περισσότερες επιλογές για την ψυχαγωγία τους.


Η διάθεση των μοντέλων της σειράς LG LY340C στις 22″, 28’’, 32″ & LY330C στις 28’’, 32’’, 39’’, 42’’, 47’’,55’’ και 60’’ έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ το μοντέλο των 22’’ αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά τον Αύγουστο.


Keywords
Τυχαία Θέματα