Samsung European Forum 2014

Στο πλαίσιο του European Forum 2014, η Samsung παρουσιάζει κυρτές οθόνες UHD, την ευκολία στην κουζίνα και την καλύτερη εικόνα και απόδοση στα Tablets.


Τέσσερις κυρτές τηλεοράσεις UHD αποτελούν τη νέα, δυναμική γκάμα τηλεοράσεων UHD, προσφέροντας σε Ευρωπαίους

καταναλωτές μια κινηματογραφική εμπειρία.


Το πλυντήριο W9000 συνδυάζει τη μοναδική εμπειρία χρήσης με τις έξυπνες λειτουργίες πλύσης και τον κομψό σχεδιασμό.


Μια δυναμική σειρά από μονόχρωμους και έγχρωμους laser εκτυπωτές, αλλά και πολυμηχανήματα, που συνδυάζουν τεχνολογίες NFC και Wi-Fi Direct για εύκολες εκτυπώσεις.


Τα tablets Galaxy NotePRO και TabPRO συνδυάζουν την παραγωγικότητα με την απαράμιλλης ποιότητας οθόνη, θέτοντας ένα νέο επίπεδο στην κατηγορία των tablets


Η Samsung Electronics Co., Ltd, υποστηρίζει για μία ακόμα φορά τη δέσμευσή της στην ευρωπαϊκή αγορά, παρουσιάζοντας μια σειρά από πρωτοποριακά προϊόντα σε τηλεοράσεις, οικιακές συσκευές, εκτυπωτές και φορητές συσκευές, στο πλαίσιο του European Forum που διοργανώνει στη Μάλαγα της Ισπανίας.


“Η Samsung φέρνει την τελευταία λέξη της καινοτομίας στην Ευρώπη,” δήλωσε ο κ. Boo-keun Yoon, Co-CEO της Samsung Electronics. “Η προσέγγιση που ακολουθούμε στο να συνδυάζουμε τις ανάγκες του καταναλωτή, με την κατασκευαστική υπεροχή, την καινοτομία στο λογισμικό και τον έξυπνο σχεδιασμό, φέρνει τη Samsung σε ηγετική θέση παγκοσμίως στον κλάδο της τεχνολογίας.”


Σκιαγραφώντας το όραμά του για το μέλλον του κλάδου των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, ο κ. Yoon δήλωσε ότι τέσσερις κύριες τάσεις διαμορφώνουν τις τεχνολογικές απαιτήσεις των καταναλωτών: η συνδεσιμότητα, η αστικοποίηση, η αύξηση του μέσου όρου ηλικίας και νέα ζητήματα περιβαλλοντικού και κοινωνικού περιεχομένου.


Μερικά από τα σημαντικότερα προϊόντα που παρουσίασε η Samsung στο European Forum είναι:
- Η τηλεόραση 78-ιντσών U8500 με κυρτή οθόνη UHD της Samsung, που είναι η τηλεόραση με την πιο κυρτή οθόνη στον κόσμο, με 4,200 radii για άψογη εμπειρία θέασης.
- Η Samsung ανακοίνωσε επίσης συνεργασία με διεθνείς εταιρείες παροχής περιεχομένου όπως η Netflix και η Vienna, προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία UHD. Οι πελάτες της εταιρείας, μπορούν επίσης να περιμένουν τη νέα υπηρεσία “UHD video pack” που διαθέτει περιεχόμενο UHD από HDD σε συνεργασία με μεγάλα στούντιο όπως η FOX και η Paramount.
- Το νέο, κομψό πλυντήριο WW9000 προσφέρει απόδοση που επιτρέπει στον χρήστη να κάνει τις δουλειές του σπιτιού γρηγορότερα και ευκολότερα. Το ψυγείο Food Showcase με έξυπνο σχεδιασμό χώρων αποθήκευσης και καινοτόμο τεχνολογία κατάψυξης, διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα.
- Για εύκολη εκτύπωση που συνδυάζει τεχνολογίες NFC και Wi-Fi Direct, η Samsung παρουσίασε τους νέους εκτυπωτές mono laser printers και τα πολυμηχανήματα ProXpress M2880 Series, καθώς και μια σειρά από έγχρωμους laser εκτυπωτές και πολυμηχανήματα, την ProXpress C1860 Series.
- Το UD590 είναι η νέα οθόνη Ultra High Definition (UHD) της Samsung για το 2014 που προσφέρει λεπτομερή, high-pixel εικόνα και απίστευτα ρεαλιστικά χρώματα. Η UD590 διαθέτει αξεπέραστη ποιότητα σε λεπτομέρεια χρωμάτων, και έχει τη δυνατότητα να προβάλλει ένα δισεκατομμύριο χρώματα, που είναι 64 φορές περισσότερα χρώματα από μια συνηθισμένη οθόνη. Επίσης, περιλαμβάνει τεχνολογία UHD up-scaling που μετατρέπει περιεχόμενο χαμηλής πιστότητας σε εικόνα με ποιότητα επιπέδου UHD δημιουργώντας πιο καθαρές εικόνες.
- Τα tablets 12.2 ιντσών της Samsung, Galaxy NotePRO και TabPRO παρουσιάζουν την κορυφαία για την κατηγορία της, οθόνη WQ-XGA, με κρυστάλλινη ανάλυση περισσοτέρων από 4 εκατομμύρια pixels, για την κορυφαία εμπειρία tablet στην κατηγορία του, τόσο από πλευράς περιεχομένου, όσο και από πλευράς απόδοσης. Η σειρά Samsung Galaxy NotePRO και TabPRO συμπληρώνεται με το Galaxy TabPRO 10.1 και 8.4 ιντσών. Τα tablets NotePRO και TabPRO λειτουργούν με την πιο πρόσφατη έκδοση Android 4.4.
- Η κάμερα NX30 με εναλλάξιμους φακούς διαθέτει προηγμένο αισθητήρα 20.3 MP APS-C CMOS, Tiltable Electronic Viewfinder (EVF), εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα κλείστρου 1/8000 του δευτερολέπτου και δυνατότητα συνεχών λήψεων 9 FPS για τη δημιουργία εικόνων υψηλής ποιότητας με την ταχύτερη απόδοση μέχρι στιγμής. Η NX30 διαθέτει λειτουργίες NFC και Wi-Fi, όπως η εφαρμογή ‘Tag & Go’, που δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να μοιράζεται εύκολα τις αναμνήσεις του συνδέοντας την κάμερα με άλλες φορητές συσκευές με NFC. Επίσης, η Galaxy Camera 2 αιχμαλωτίζει εικόνες γρήγορα και όμορφα, με επαναστατική τεχνολογία για δυνατότητες άμεσου sharing, χάρη στον αποτελεσματικό αισθητήρα 16.3 megapixel BSI CMOS, φακό 21x οπτικού ζουμ, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.6GHz και πλατφόρμα Android.


Keywords
Τυχαία Θέματα