Tο blog των Public

Τα καταστήματα Public ενδυναμώνουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο και σε προσκαλούν να επισκεφτείς το δικό τους blog, στο blog.public.gr


Πιο συγκεκριμένα, στο Public blog θα ενημερώνεσαι καθημερινά για όλα τα τελευταία νέα

από το χώρο της μουσικής, του πολιτισμού, του βιβλίου, του σινεμά και της τεχνολογίας! Νέες κυκλοφορίες, παρουσιάσεις και αξιολογήσεις προϊόντων, οδηγούς χρήσης, προσφορές, διαγωνισμούς, videos και podcasts (ηχητικά αποσπάσματα) όλα θα τα βρεις εδώ!


Επιπλέον, οι εκδηλώσεις του Public είναι όλες συγκεντρωμένες στο Public blog! Βρες την εκδήλωση που σε ενδιαφέρει και αγόρασε άμεσα και εύκολα τα εισιτήρια σου! Αναζήτησε την εκδήλωση που θέλεις ανά κατάστημα, ανά κατηγορία (μουσική, βιβλίο, σεμινάριο κτλ) και ανά ημερομηνία και ετοίμασε τη δική σου προσωπική ατζέντα με όλες τις εκδηλώσεις Public που δε θέλεις να χάσεις!


Στο Public blog όμως σε περιμένει και exclusive περιεχόμενο! Πρωτότυπα θέματα που θέλεις να διαβάσεις και αποκλειστικές εκ βαθέων εξομολογήσεις από τους Public bloggers: συγγραφείς, καλλιτέχνες, μουσικοί μοιράζονται με το κοινό του Public blog ανέκδοτα αποσπάσματα του έργου τους και προσωπικές στιγμές δημιουργικότητας!


Για εκδηλώσεις και νέα με περιεχόμενο, επισκέψου τώρα το Public blog! http://blog.public.gr/


Keywords
Τυχαία Θέματα