Xerox: Εκσυγχρονίζει το ΕΚΠΑ

Στη Xerox Hellas ανατέθηκε το έργο εκσυγχρονισμού του εκτυπωτικού κέντρου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγκατάσταση σύνθετης λύσης Xerox που καλύπτει τις ανάγκες του εκτυπωτικού κέντρου του Πανεπιστημίου Αθηνών για την παραγωγική εκτύπωση και τελική

ολοκλήρωση βιβλίων, συγγραμμάτων και σημειώσεων έγχρωμου και ασπρόμαυρου περιεχομένου.


Η λύση περιλαμβάνει και κατάλληλο λογισμικό που εξυπηρετεί στην τυποποίηση και αυτοματοποίηση παράλληλων ροών εκτυπωτικών εργασιών και στην παράλληλη αξιοποίηση πολλαπλών εκτυπωτικών συστημάτων.


Το σύνθετο έργο αποτελείται από την εγκατάσταση και θέση σε πλήρη λειτουργία:
• ενός ψηφιακού εκτυπωτικού συστήματος ασπρόμαυρης εκτύπωσης Xerox Nuvera 288, με in-line σύστημα Bourg 3002 για την αυτόματη δημιουργία τελικού βιβλίου,
• ενός ψηφιακού εκτυπωτικού συστήματος Xerox 700 Digital Colour Press, με in-line σύστημα συρραφής, κατάλληλο off-line εξοπλισμό κοπής και περάτωσης βιβλίων, περιοδικών και λοιπών εφαρμογών, καθώς και
• του απαραίτητου εξοπλισμού πληροφορικής και κατάλληλου λογισμικού Xerox FreeFlow, ώστε να εξασφαλισθεί η αποδοτική και αξιόπιστη διαχείριση του εκτυπωτικού κέντρου του ΕΚΠΑ.


«Για ακόμα μια φορά η Xerox Hellas πρωτοστατεί προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα της Εκπαίδευσης, με την εγκατάσταση σύνθετης εκτυπωτικής λύσης στο μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της χώρας μας. Οι καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρουμε τα τελευταία έτη βοηθούν τους πελάτες μας να μειώσουν τα κοστολόγια και τους χρόνους παραγωγής τους και να διαχειριστούν αποδοτικά τον εξοπλισμό τους. Υποστηρίζουμε το εκτυπωτικό κέντρο του ΕΚΠΑ στην παραγωγή νέων εφαρμογών στο χώρο της εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα μειώνουμε σημαντικά το κόστος και το χρόνο στον οποίο τα συγγράμματα μετασχηματίζονται σε έγγραφα έτοιμα προς διάθεση στη φοιτητική και επιστημονική κοινότητα», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas, κ. Βασίλης Ραμπάτ.


Με αυτή τη συνεργασία, η Xerox Hellas αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι, συμπληρωματικά στην τεχνολογία που διαθέτει, μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις παραγωγής και να καλύπτει σημερινές και μελλοντικές ανάγκες εκτυπώσεων μεγάλων οργανισμών, αποτελώντας ισχυρό και αξιόπιστο συνεργάτης τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα