Αυλαία για το Jump On Board Experience

Μετά από 3 μήνες γεμάτους παιχνίδι, γνώσεις και ανατροπές το ταξίδι του Jump On Board από το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ έφτασε στο τέλος του.Το τρισδιάστατο καράβι του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ έφτασε στον προορισμό του με αποκορύφωμα τους 30 τυχερούς που συγκέντρωσαν τις πιο υψηλές βαθμολογίες και κέρδισαν τα μοναδικά δώρα του διαγωνισμού!
Ο πρώτος νικητής με κωδικό όνομα “LEONTAS” είναι ο τυχερός που κερδίζει τα 5.000€
μετρητά.15 ακόμα τυχεροί έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν σπουδές σε μία από τις 49 σύγχρονες ειδικότητες που προσφέρονται στο κορυφαίο Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ.Συνολικά, οι 30 πρώτοι νικητές έλαβαν την πολυπόθητη πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την prive μυστική συναυλία με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα!Όλα τα ονόματα των 30 πρώτων νικητών του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στα sites http://www.delta-iek.gr και http://www.jumponboard.gr, καθώς και στο Official Facebook Page του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ.
Το Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ ευχαριστεί όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή και έπαιξαν στο Jump On Board, μετατρέποντας το στη μεγαλύτερη online ταξιδιωτική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη!Συνοδοιπόροι στο ταξίδι ήταν το Iek Delta Radio, Mad Tv, Mad Radio, WinWin Deals.
Keywords
Τυχαία Θέματα