Εντυπωσιακή εκδήλωση της Dell στο Μουσείο Αυτοκινήτου

Η Dell πραγματοποίησε με επιτυχία εκδήλωση στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου παρουσία περισσοτέρων από 200 συνεργατών της και εκπροσώπων του Τύπου.

Σε έναν εντυπωσιακό, ειδικά διαμορφωμένο για την εκδήλωση χώρο, ανάμεσα στα συλλεκτικά αυτοκίνητα-εκθέματα του μουσείου, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν από κοντά όλη τη διευρυμένη σειρά προϊόντων της εταιρίας για καταναλωτές και μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και να ενημερωθούν για την στρατηγική της Dell

για την Ελληνική αγορά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε επίσης το 1ο Dell Alienware Ultimate Gamer Tournament, ένα πρωτάθλημα ανάμεσα σε ομάδες πωλητών από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων λιανικής, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αντιμετωπίστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό από τους συμμετέχοντες.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την περιήγηση των προσκεκλημένων στα εκθέματα του μουσείου και συνεχίστηκε με παρουσιάσεις από την κα Πέγκυ Αντωνάκου, General Manager, Consumer & Small Business, South East Europe, Dell και του κου Stefan Kaltenberger, Marketing Director, Consumer & Small Business, CEE, Dell.


Η κα Πέγκυ Αντωνάκου, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επιτυχημένη πορεία της Dell στην ελληνική αγορά και επισήμανε τη δέσμευση της εταιρίας να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους μέσω του δικτύου συνεργατών της. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η ανοδική μας πορεία στην Ελλάδα συνεχίζεται σταθερά παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον. Πολύτιμος σύμμαχός μας σε αυτή την πορεία είναι το δίκτυο συνεργατών μας, που διασφαλίζει ότι οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση στα προϊόντα μας. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για αυτό και να τους διαβεβαιώσω ότι η Dell τους παρέχει όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις ανάγκες των δικών τους πελατών».


Στην συνέχεια ο κ. Stefan Kaltenberger, αναφερόμενος στα συνολικά χαρακτηριστικά και οφέλη των προϊόντων της Dell, παρουσίασε τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην προϊοντική γκάμα, σημειώνοντας: «Όλη μας η προϊοντική σειρά στηρίζεται στην προσπάθειά μας να παρέχουμε ένα εξαιρετικά αξιόπιστο προϊόν που ικανοποιεί τον τελικό καταναλωτή. Η ικανοποίηση αυτή αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο του δικτύου των συνεργατών μας, σε κάθε διαδικασία πώλησης.» Επίσης, παρουσιάζοντας τις σειρές προϊόντων της Dell, ανέφερε: «Σήμερα διαθέτουμε στην ελληνική αγορά, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, μία εντυπωσιακή σειρά προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών, καθώς και περιφερειακές συσκευές, όπως οι βραβευμένες μας οθόνες.»


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κοκταίηλ, κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό το 1ο Dell Alienware Ultimate Gamer Tournament. Πέντε ομάδες “επίλεκτων Gamers” που στελεχώθηκαν από στελέχη

Keywords
Τυχαία Θέματα