Φωτογραφικός διαγωνισμός Ant1

Ο 3ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤΕΝΝΑ για τους ομογενείς θα διαρκέσει έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2012.


Τα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤΕΝΝΑ διοργανώνουν τον 3ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2012 με θέμα «Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια σου!» και καλούν να λάβουν μέρος όλους τους Έλληνες του εξωτερικού από Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία

και Καναδά.


Στόχος του διαγωνισμού είναι να στηρίξει και να προωθήσει τη χώρα μας, τώρα που χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη βοήθεια όλων μας. Στην προσπάθεια των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤΕΝΝΑ συμβάλλουν δημοφιλείς celebrities, οι οποίοι στέλνουν τη δική τους φωτογραφία, γράφουν το δικό τους σχόλιο και συμμετέχουν εθελοντικά στην προβολή των πιο όμορφων εικόνων της χώρας μας! Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδείξει τις πιο φωτεινές πτυχές της Ελλάδας μέσα από τα μάτια όλων των Ελλήνων, όπου κι αν βρίσκονται.


Τα βραβεία αυτή τη χρονιά είναι δύο. Το πρώτο θα δοθεί από τον καταξιωμένο φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο, ο οποίος για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμβάλλει στην προσπάθεια των Δορυφορικών Καναλιών. Ο Χάρης Χριστόπουλος θα επιλέξει την καλύτερη φωτογραφία, της οποίας ο νικητής θα κερδίσει 5 ημέρες διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων για 2 άτομα στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων και των αεροπορικών εισιτηρίων. Ο δεύτερος νικητής, θα επιλεγεί από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα ψηφίσουν μέσω του site του διαγωνισμού www.elladaphotocontest.gr την καλύτερη φωτογραφία. Εκείνη με τα περισσότερα “Like” θα αναδειχθεί νικήτρια και ο δημιουργός της θα κερδίσει μία φωτογραφική μηχανή τελευταίας τεχνολογίας!


Οι διαγωνιζόμενες φωτογραφίες θα παρουσιαστούν σε ειδικές εκθέσεις, καθώς και μέσα από διάφορα αφιερώματα των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤΕΝΝΑ (ΑΝΤΕΝΝΑ Satellite, ANT1 Pacific, ANT1 Europe) στο εξωτερικό! Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε το www.elladaphotocontest.gr


Τα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤΕΝΝΑ μεταδίδουν ζωντανά 24 ώρες το 24ωρο, σε ολόκληρο τον κόσμο, τα καλύτερα προγράμματα του ΑΝΤ1 TV και ειδικές παραγωγές μόνο για τους Έλληνες του εξωτερικού, όπως: παιδικά προγράμματα μεταγλωττισμένα στα ελληνικά, ελληνικές ταινίες του σύγχρονου και κλασσικού κινηματογράφου, μουσικά προγράμματα, αθλητικές μεταδόσεις και εκπομπές.


Το τμήμα Συνδρομητικής Τηλεόρασης του ΑΝΤΕΝΝΑ αναπτύσσει και διανέμει το κανάλι διεθνώς στις ΗΠΑ μέσω των DISH Network, Time Warner Cable, Verizon/Fios, Cablevision, Comcast, RCN Cable και Bright House Networks, στην Αυστραλία μέσω των Foxtel, Optus, Austar και My Sat, στον Καναδά σε περισσότερες από 12 πλατφόρμες, δορυφορικά μέσω του Hellas Sat σε ολόκληρη την Ευρώπη και καλωδιακά μέσω των Kabel BW, Wilhelm, Free, TTNET, SFR, UNITY, Eutelsat, Bouygues Telecom στη Γαλλία και τη Γερμανία.


]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα