Η πλατφόρμα Digital Sentry της Pelco

Η Schneider Electric ανακοίνωσε ότι ξεκινά η διάθεση της νέας βελτιωμένης πλατφόρμας Digital Sentry της Pelco.


Το DSSRV έχει βελτιστοποιηθεί, ώστε να υποστηρίζει το DS NVs Video Management, το λογισμικό διαχείρισης της σειράς Digital Sentry, το οποίο έρχεται προεγκατεστημένο στη νέα πλατφόρμα. Πρόκειται για ένα

ευέλικτο και εύχρηστο σύστημα διαχείρισης βίντεο, που παράλληλα υποστηρίζει και αναλογικές κάμερες μέσω ενός προαιρετικού encoder (κωδικοποιητή) που ‘κουμπώνει’ απευθείας στην πλατφόρμα ή ενσωματώνεται στο δίκτυο. Συνολικά, το σύστημα είναι σε θέση να διαχειριστεί μέχρι και 128 κανάλια από αναλογικές και ΙΡ κάμερες.


Η νέα πλατφόρμα Digital Sentry της Pelco χρησιμοποιεί νέο hardware, το οποίο διευκολύνει τόσο τη διαδικασία διαμόρφωσης, παραγγελίας, εγκατάστασης και παραμετροποίησης του όλου συστήματος, όσο και τη λειτουργία του. Εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel® Core™ i7 δεύτερης γενιάς και RAM 8 GB, το DSSRV έχει την ισχύ και τη μνήμη που απαιτούνται για την επεξεργασία ακόμη και των πλέον απαιτητικών λειτουργιών καταγραφής και αναπαραγωγής βίντεο υψηλής ανάλυσης, ενώ τα 280 Mbps του bandwidth επιτρέπουν καταγραφή, streaming και εξαγωγή βίντεο μέχρι και από 128 κάμερες IP.


Μεταξύ των βασικών χαρακτηριστικών του νέου Digital Sentry περιλαμβάνονται τα εξής:
- Δικτυακό video recorder υψηλής και κανονικής ανάλυσης από IP κάμερες της Pelco ή άλλων κατασκευαστών.
- Προαιρετική υποστήριξη έως και 64 αναλογικών καναλιών με ταχύτητα καταγραφής 30/25 IPS σε ανάλυση D1.
- 280 Mbps διαθέσιμο bandwidth για καταγραφή, αναπαραγωγή και εξαγωγή IP video.
- Ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος έως 18 ΤΒ (προσβάσιμος από το μπροστινό πάνελ), ή εναλλακτικά, 12 ΤΒ συν οδηγός DVD.
- Δυνατότητα διαμόρφωσης σε διάταξη RAID5 με προσθήκη επιπλέον σκληρών δίσκων. Προαιρετικός ελεγκτής RAID5 για βέλτιστη απόδοση (συνιστάται).
- Σύστημα ψύξης ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των σκληρών δίσκων.


Μπροστινό πάνελ ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο (‘με μια ματιά’) της καλής λειτουργίας του συστήματος, του δικτύου και των σκληρών δίσκων.


«Η νέα πλατφόρμα Digital Sentry παρέχει ένα σύστημα καταγραφής με βέλτιστη, αλλά ταυτόχρονα απλοποιημένη λειτουργία και πολλές δυνατότητες διαχείρισης video, το οποίο εξασφαλίζει στους πελάτες μας όλα τα πλεονεκτήματα της ανοικτής αρχιτεκτονικής», δήλωσε o κ. Κώστας Τρίαντος, Υπεύθυνος Πωλήσεων στη Διεύθυνση Κτιρίων της Schneider Electric Ελλάδος.


Με τα νέα προϊόντα Pelco by Schneider Electric για την καταγραφή και τη διαχείριση video, η Schneider Electric αποκτά ηγετική θέση στον τομέα του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και της κατασκευής συστημάτων ασφαλείας μέσω video. Η νέα πλατφόρμα Digital Sentry υποστηρίζεται από τους επίσημους συνεργάτες της Schneider Electric,

Keywords
Τυχαία Θέματα