Λεπτομέρεια με Coolpix P610, L840 & L340

Αυτές είναι οι τρεις νέες προσθήκες στη σειρά φωτογραφικών μηχανών COOLPIX με υψηλό zoom της Nikon, οι οποίες ανεβάζουν τον πήχη των επιδόσεων στην αποτύπωση λεπτομερειών στις στιγμές που φωτογραφίζετε.

Η COOLPIX P610 με 16 megapixel ανοίγει νέους ορίζοντες σε όλα τα είδη φωτογράφισης, από νυχτερινές λήψεις μέχρι τη φωτογράφιση άγριας φύσης, καθώς διαθέτει μοναδικό οπτικό zoom 60x, με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic

Fine Zoom 120x. Ένα ηλεκτρονικό σκόπευτρο και μια μεγάλη πτυσσόμενη οθόνη υψηλής ανάλυσης 921k-dot με τεχνολογία φωτεινότητας RGBW αποτελούν πηγή έμπνευσης για δημιουργικό καδράρισμα, ενώ η κοινοποίηση φωτογραφιών γίνεται στιγμιαία χάρη στην υποστήριξη ενσωματωμένου Wi-Fi και NFC – το μόνο που χρειάζεται είναι να ακουμπήσετε τη φωτογραφική μηχανή σε μια έξυπνη συσκευή.

Οι ενσωματωμένες λειτουργίες GPS/GLONASS/QZSS δίνουν πληροφορίες για την τοποθεσία κάθε λήψης, ενώ το οπτικό VR (απόσβεση κραδασμών) διπλής ανίχνευσης διατηρεί τη σταθερότητα της φωτογραφικής μηχανής για ευκρινείς λεπτομέρειες ακόμα και σε πλήρες zoom ή κατά την εγγραφή video Full HD (1.080/60p) με το πάτημα ενός κουμπιού.

Με την COOLPIX L840 που διαθέτει ανάλυση 16 megapixel μπορείτε εύκολα να προσεγγίσετε τις ξεχωριστές στιγμές που σας χαρίζει η ζωή. Χάρη στο οπτικό zoom 38x, με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 76x μπορείτε να φωτογραφίζετε τοπία και σκηνές άγριας φύσης ή να πραγματοποιείτε κοντινές λήψεις σε οικογενειακές γιορτές. Η απλή Αυτόματη επιλογή σκηνής διευκολύνει τη φωτογράφιση του φεγγαριού ή πτηνών στην άγρια φύση παρέχοντας λεπτομερείς εικόνες. Με τη μεγάλη οθόνη LCD με δυνατότητα κλίσεων μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικές οπτικές γωνίες, ενώ μπορείτε επίσης να τραβήξετε video Full HD (1.080/60i) με το πάτημα ενός κουμπιού. Με την υποστήριξη ενσωματωμένου Wi-Fi και NFC μπορείτε να μοιράζεστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες στη στιγμή.

Η COOLPIX L340 με 20 megapixel διαθέτει κλασσική σχεδίαση και σας προσφέρει τη δυνατότητα ευρυγώνιων λήψεων έως λήψεων με τηλεφακό, παρά το μικρό compact σώμα της. Ο φακός οπτικού zoom 28x, με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 56×1, σας τοποθετεί ακριβώς στο κέντρο της δράσης, ενώ η δυνατότητα εγγραφής video HD με ένα άγγιγμα διευκολύνει απίστευτα τη μετάβαση από τη λήψη φωτογραφιών στην εγγραφή video. Η λειτουργία απόσβεσης κραδασμών υψηλής απόδοσης διατηρεί τη σταθερότητα της φωτογραφικής μηχανής χαρίζοντάς σας ευκρινείς λήψεις και σταθερά video, ενώ η λαβή εύκολου κρατήματος ελαχιστοποιεί το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής. Η λειτουργία είναι απλή και η μεγάλη οθόνη LCD εξασφαλίζει εκπληκτική ορατότητα για καδράρισμα και απεικόνιση, ενώ η τροφοδοσία γίνεται με μπαταρίες μεγέθους ΑΑ που μπορείτε να βρείτε παντού.

Η Ines Bernardes, Διευθύντρια Προϊόντων για τις COOLPIX στη Nikon Europe, παρουσίασε σήμερα τα νέα μοντέλα υψηλής απόδοσης και δήλωσε:

«Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις νέες φωτογραφικές μηχανές για μια φωτογράφιση στην άγρια φύση ή για μια νύχτα διασκέδασης με φίλους, και να ανακαλύψετε νέες δημιουργικές γωνίες ή να αποτυπώσετε μοναδικές λεπτομέρειες με το δικό σας προσωπικό στιλ φωτογράφισης.

Η COOLPIX P610 αποκτά τη δική της υπόσταση μέσα στον κόσμο αποτυπώνοντας εκπληκτικό επίπεδο λεπτομέρειας χάρη στο εντυπωσιακό οπτικό zoom 60x, με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 120x, το οποίο ενδείκνυται για παρακολούθηση πουλιών και φωτογράφιση του φεγγαριού. Επίσης, η πτυσσόμενη οθόνη και το ηλεκτρονικό σκόπευτρο παρέχουν απόλυτη ελευθερία για δημιουργικό καδράρισμα, ενώ με την υποστήριξη ενσωματωμένου Wi-Fi και NFC μπορείτε να κοινοποιείτε τις καλύτερες λήψεις σας στη στιγμή.

Η COOLPIX L840 με οπτικό zoom 38x και δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 76x, σας δίνει τη δυνατότητα να αποτυπώνετε όμορφες εκφράσεις σε εορταστικές στιγμές ενώ βρίσκεστε στην άλλη άκρη του δωματίου ή να μεγεθύνετε αθόρυβα εντυπωσιακές λεπτομέρειες όταν βρίσκεστε στην άγρια φύση ή παρακολουθείτε πουλιά. Οι λειτουργίες σκηνής διευκολύνουν τη λήψη τέτοιων θεμάτων και η μεγάλη οθόνη με δυνατότητα κλίσεων επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία καδραρίσματος, ενώ με την υποστήριξη ενσωματωμένου Wi-Fi και NFC μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας με τους φίλους σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Η κλασσική αλλά compact σχεδίαση της COOLPIX L340 εξασφαλίζει άνετη φωτογράφιση, από ευρυγώνιες λήψεις μέχρι λήψεις με τηλεφακό, καθώς διαθέτει φακό οπτικού zoom 28x, με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 56×1. Η λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής αλλά και το καδράρισμα στη μεγάλη οθόνη LCD είναι εύκολα. Τα video HD είναι ομοιόμορφα καθώς μια λαβή για εύκολο κράτημα συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του κουνήματος της φωτογραφικής μηχανής».

Πλούσιες λεπτομέρειες, στιγμιαία κοινοποίηση
Με αυτές τις φωτογραφικές μηχανές μπορείτε να βρίσκεστε στο κέντρο της δράσης χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα, ενώ επίσης μεταφέρονται εύκολα, καθώς η εκπληκτική ισχύς zoom που διαθέτουν είναι ενσωματωμένη σε ένα compact σώμα. Οι εξαιρετικά υψηλές τιμές οπτικού zoom κυμαίνονται από 60x στην COOLPIX P610, μέχρι 38x στην COOLPIX L840 και 28x στην COOLPIX L340 – όλα με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom διπλάσιας τιμής1. Από λήψεις macro μέχρι φωτογράφιση από απόσταση στη γη ή στον νυχτερινό ουρανό, δεν μένετε ποτέ εκτεθειμένοι. Όταν τραβάτε μια εντυπωσιακή φωτογραφία, μπορείτε να την κοινοποιείτε απευθείας στα κοινωνικά δίκτυα χάρη στην υποστήριξη ενσωματωμένου Wi-Fi2 και NFC3 της COOLPIX P610 και της COOLPIX L840.

Δημιουργικό καδράρισμα, μοναδικό όραμα
Αφήστε τη φωτογραφική μηχανή σας να σας βοηθήσει να βρείτε μια νέα οπτική γωνία και χρησιμοποιήστε την πτυσσόμενη οθόνη και το ηλεκτρονικό σκόπευτρο της COOLPIX P610 ή την οθόνη με δυνατότητα κλίσεων της COOLPIX L840. Φωτογραφίστε από χαμηλή γωνία στο ύψος ενός ζώου ή από μεγάλη γωνία πάνω από πλήθος κόσμου ή φυσικά εμπόδια για να αποτυπώσετε μακρινή δράση. Προκαλέστε τον εαυτό σας να δει με νέο μάτι τα συνηθισμένα θέματα αξιοποιώντας την ευελιξία της οθόνης με δυνατότητα κλίσεων. Η μεγάλη οθόνη της COOLPIX L340 προσφέρει ασυναγώνιστη ορατότητα ακόμα και σε συνθήκες απευθείας ηλιακού φωτός ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού διευκολύνοντάς σας να βρείτε την ιδανική γωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα