Νέοι Ραδιοενισχυτές AV της Pioneer

Η Intersys, ως επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα παρουσιάζει έξι νέους ραδιοενισχυτές Audio/Video 7.2, 7.1 και 5.1 καναλιών.


Τα νέα μοντέλα της Pioneer για το 2012 προσφέρουν στους καταναλωτές λειτουργίες διασύνδεσης και διαλειτουργικότητας αντίστοιχες με αυτές

που χρησιμοποιούν τα iPad, iPhone και iPod touch. Όλοι οι ραδιοενισχυτές παρέχουν ήχο κορυφαίας ποιότητας και προηγμένες τεχνολογίες, ενώ τα μοντέλα VSX-1122, VSX-922, VSX-827 και VSX-527 ενσωματώνουν πολλά δυναμικά χαρακτηριστικά, όπως η τεχνολογία Airplay της Apple, η υποστήριξη DLNA 1.5, η υποστήριξη 3D σημάτων μέσω HDMI, Internet Radio και πολλά άλλα. Οι βελτιώσεις αυτές επιβραβεύθηκαν με την κατάκτηση από το μοντέλο VSX-922 του τίτλου “European HT Receiver 2012” στα βραβεία EISA.


Διασύνδεση: το σημαντικότερο χαρακτηριστικό σήμερα
Τα μοντέλα ραδιοενισχυτών Pioneer για το 2012 παρέχουν όλες τις δυνατότητες διασύνδεσης και διαλειτουργικότητας που αναμένουν οι ενθουσιώδεις λάτρεις του ήχου και της εικόνας από συσκευές ψυχαγωγίας αυτής της ποιότητας.


«Η νέα σειρά ραδιοενισχυτών Pioneer αποτελεί την ιδανική επιλογή οικιακού κινηματογράφου για τους σύγχρονους καταναλωτές.» δήλωσε ο κ. Απόστολος Καραγαβριηλίδης, Senior Product Manager του τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων της Intersys A.E.


Επιλογές Διασύνδεσης – Όλα τα μοντέλα διαθέτουν είσοδο USB στην εμπρός πλευρά. Ο VSX-827 και τα ανώτερα μοντέλα περιλαμβάνουν ένα καλώδιο USB/βίντεο για άμεση σύνδεση και φόρτιση της μπαταρίας φορητών συσκευών, καθώς και για γρήγορη πρόσβαση σε μουσικές βιβλιοθήκες από το iTunes.


AirPlay – Ξεκινώντας με το μοντέλο VSX-527, οι καταναλωτές μπορούν να μεταφέρουν ολόκληρη τη βιβλιοθήκη iTunes στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου χρησιμοποιώντας την τεχνολογία AirPlay2 της Apple που ενσωματώνουν οι ραδιοενισχυτές. Η προσπέλαση της μουσικής από το iTunes γίνεται γρήγορα και εύκολα μέσω Mac, PC, iPad, iPhone ή iPod touch, ενώ τα εξώφυλλα των άλμπουμ και οι πληροφορίες κειμένου των κομματιών (metadata) προβάλλονται στη συνδεδεμένη οθόνη3.
Πιστοποίηση DLNA (1.5) – Η νέα σειρά ραδιοενισχυτών (εκτός των μοντέλων VSX-422 και VSX-322) διαθέτει επίσης πιστοποίηση DLNA (1.5). Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει τη χρήση και αναπαραγωγή μουσικού υλικού από υπολογιστές Mac ή PC και από iPad, iPhone ή iPod touch μέσω του οικιακού δικτύου των καταναλωτών, χρησιμοποιώντας είτε μια σύνδεση Ethernet είτε έναν προαιρετικό προσαρμογέα ασύρματης δικτύωσης (AS-WL300) για τα μοντέλα VSX-1122 και VSX-922.


Internet Radio – Για ακόμη περισσότερες μουσικές επιλογές, τα μοντέλα VSX-1122, VSX-922, VSX-827 και VSX-527 υποστηρίζουν λήψη Internet Radio (vTuner) για την ακρόαση των χιλιάδων ραδιοφωνικών σταθμών σε όλο τον κόσμο που εκπέμπουν το πρόγραμμά τους χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Web, καθώς και για τη χρήση άλλων μο

Keywords
Τυχαία Θέματα