Οι τηλεοράσεις LG OLED στο Εθνικό Μουσείο Καλών Τεχνών της Μανίλα

Ως ένθερμος υποστηρικτής των τεχνών και του πολιτισμού, η LG Electronics δεσμεύεται να βελτιώσει τη ζωή ενσωματώνοντας τις πρωτοποριακές τεχνολογίες της με μερικά από τα πιο εκλεκτά έργα τέχνης στον κόσμο. Παρέχοντας στους καλλιτέχνες τις καλύτερες τηλεοράσεις LG OLED, που θεωρούνται από πολλούς ως ο απόλυτος ψηφιακός καμβάς, η LG επιτρέπει μια συναρπαστική και εμπνευσμένη εμπειρία πολλαπλών αισθήσεων.

Στις Φιλιππίνες, η LG συνεργάστηκε με το Εθνικό Μουσείο Καλών Τεχνών

στη Μανίλα για να γιορτάσει την 140η επέτειο του Spoliarium, ενός εμβληματικού αριστουργήματος του διάσημου Φιλιππινέζου ζωγράφου Juan Luna. Παράλληλα με τον Μήνα Εθνικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς, η LG Philippines δώρισε διάφορα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων LG OLED, στο μουσείο για να προωθήσει μια πιο ολοκληρωμένη αναγνώριση για τις τέχνες και να ενισχύσει την πρόσβαση του κοινού στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του έθνους.

Στις 27 Μαΐου, 118 δημοσιογράφοι συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα της Παλαιάς Γερουσίας των Φιλιππίνων για να παρακολουθήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην οικιακή ψυχαγωγία, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων τηλεοράσεων LG OLED evo (σειρές G4 και C4). Με τον AI  επεξεργαστή α (Alpha) 11 της LG, ο οποίος προσφέρει τετραπλάσια απόδοση από τον προκάτοχό του, οι τηλεοράσεις LG OLED evo παρέχουν εξατομικευμένες εμπειρίες προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις και τις συνήθειες θέασης του χρήστη.

Σε όλες τις κομψές αίθουσες του Εθνικού Μουσείου Καλών Τεχνών, εκτέθηκαν προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας της LG, επιτρέποντας στους επισκέπτες να δουν από πρώτο χέρι πώς η LG αναδεικνύει την καλύτερη ποιότητα εικόνας με το βαθύ μαύρο και τα ζωντανά χρώματα.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε επίσης η συλλογή LG Objet Collection Posé, μια οθόνη Lifestyle που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει νέα ελευθερία στον εσωτερικό σχεδιασμό για τους λάτρεις της διακόσμησης. Με τον γωνιακό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό και τις ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης, η Posé ενσωματώνεται άψογα σε σχεδόν κάθε χώρο με εξαιρετική ευκολία. Διαθέτει ακόμη και την καθηλωτική λειτουργία Gallery της LG, η οποία προβάλλει έργα τέχνης ή φωτογραφίες στον αυτοφωτιζόμενο ψηφιακό καμβά της, μετατρέποντας κάθε χώρο σε μια εκλεπτυσμένη γκαλερί.

Εκτός από τις συσκευές OLED, η LG παρουσίασε τις τηλεοράσεις QNED, οι οποίες προσφέρουν βελτιωμένη αντίθεση, επίπεδα φωτεινότητας και λεπτομερή ποιότητα εικόνας για εξαιρετική θέαση από κάθε γωνία. Για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν το home theater των ονείρων τους, τα soundbars της LG ήταν στρατηγικά τοποθετημένα σε όλο το μουσείο για να απογειώσουν την εμπειρία θέασης με απίστευτα καθηλωτικό ήχο surround.

Αυτή η εκδήλωση ανέδειξε την πλήρη δέσμευση της LG να συνδυάσει την τεχνολογία με διαχρονικά έργα τέχνης για να ξεκλειδώσει πιο ελκυστικές και εντυπωσιακές πολιτιστικές εμπειρίες. Ευθυγραμμισμένη με την υπόσχεση Life’s Good, η LG θα συνεχίσει να υποστηρίζει πρωτοβουλίες που πυροδοτούν τη δημιουργικότητα, προωθούν τις πολιτιστικές ανταλλαγές και ενισχύουν την αναγνώριση των τεχνών και του πολιτισμού μέσω έξυπνων λύσεων ζωής που είναι φτιαγμένες για όλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα