Παγκόσμιοι τελικοί PES League 2013

Η αγωνιστική σεζόν του PES 2013 κορυφώνεται με τα τελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος Pro Evolution Soccer στο Ντουμπάι, συγκεντρώνοντας τους 38 καλύτερους παίχτες παγκοσμίως.


Η Konami θα δώσει 10.000 ευρώ για τον παγκόσμιο πρωταθλητή και σύνολο 15.000 ευρώ σε χρηματικά έπαθλα. Τα τελικά

του παγκοσμίου θα διεξαχθούν 26-28 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης GAMES13 στο Ντουμπάι και η διοργάνωση θα ξεκινήσει με ομίλους και θα καταλήξει με μία σειρά knock-out.


Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής, ο 17χρονος Λάζαρος ΅IptamenosOllandos96Ά Κοπανίδης από τους Νέους Επιβάτες και ο δεύτερος καλύτερος, ο βετεράνος Βολιώτης Δημήτρης Οικονόμου που ήταν και ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής του PES 2008. Ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος μια και το επίπεδο του PES League παγκοσμίως είναι πολύ υψηλό και πρωταθλητές από την Ιαπωνία μέχρι τη Βραζιλία θα διεκδικήσουν το μεγάλο τίτλο. Ανάμεσα στους 38 θα βρίσκεται και ο περσινός πρωταθλητής Pau ΅PaUU24Ά Lara από την Ισπανία που θα επιχειρήσει να διατηρήσει τον τίτλο του.


Να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα συμμετέχει στη διοργάνωση επίσημα από το PES 2010 ενώ ποτέ η Ελληνική αποστολή δεν έχει σημειώσει κάποια ιδιαίτερη διάκριση.


Keywords
Τυχαία Θέματα