Πέντε νέες σειρές στη Nova

Δύο νέες σειρές θα απολαύσουν το Σεπτέμβριο οι συνδρομητές της Nova στα κανάλια FOX και FOX Life, στα οποία επιστρέφουν και τρεις γνωστές σειρές με νέους κύκλους επεισοδίων.


Στη νέα κωμική σειρά «The Crazy Ones», που θα μεταδίδεται

από 23/9 και κάθε Τρίτη στις 21:00 από το FOX Life, έκανε την τελευταία εμφάνιση του σε τηλεοπτική παραγωγή ο Robin Williams, στο ρόλο ενός γκουρού της διαφήμισης. Στο FOX κάνει πρεμιέρα στις 26/9 η νέα περιπετειώδης δραματική σειρά «Sleepy Hollow», που θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:30. Ο ήρωας της σειράς ανασταίνεται μετά από 2,5 αιώνες και συμμαχεί με μια αστυνομικό του παρόντος για να σώσουν μια μυστηριώδη πόλη και τον υπόλοιπο κόσμο από μεγάλο κακό.


Από 8/9 και κάθε Δευτέρα στο FOX Life, οι συνδρομητές της Nova θα παρακολουθούν τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου δύο δραματικών σειρών. Στις 21:00, η σειρά «Twisted» συνεχίζει γεμάτη μυστήριο και ανατροπές να ακολουθεί τη ζωή του πρωταγωνιστή της, ενός χαρισματικού 16χρονου με προβληματικό παρελθόν που επιστρέφει στο σπίτι του μετά από 5 χρόνια στο αναμορφωτήριο. Στις 21:50, η σειρά «Mistresses», με πρωταγωνίστρια την Alyssa Milano, εστιάζει στις σκανδαλώδεις ζωές μιας παρέας 4 γυναικών, κάθε μια από τις οποίες πασχίζει να ανακαλύψει τον εαυτό της. Τέλος, από 30/9 και κάθε Τρίτη στις 21:30, θα προβάλλεται στο FOX ο τέταρτος κύκλος της σειράς «Falling Skies» του Steven Spielberg.


Keywords
Τυχαία Θέματα