Πλαίσιο: Μέρισμα €0,12 ενέκρινε η ΓΣ

Τη διανομή μερίσματος €0,12 μεικτά ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Πλαίσιο η οποία πραγματοποιήθηκε χθες.


Σημειώνεται ότι βάσει του ν. 3943/2011 παρακρατείται ο αναλογούν στο μέρισμα φόρος, ποσοστού 25% και συνεπώς το τελικώς συνολικό καταβαλλόμενο ποσό του μερίσματος ανά μετοχή θα ανέλθει σε 0,09 Ευρώ.


Δικαιούχοι είσπραξης του ως άνω μερίσματος θα είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Αϋλων Τίτλων της Εταιρείας κατά την Παρασκευή , 24 Μαΐου

2013 (record date). Ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος ορίσθηκε η Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013, σύμφωνα και με το σχετικό άρθρο 5.2 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η πληρωμή του ως άνω μερίσματος θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013 και θα υλοποιηθεί μέσω της Τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε. Η οικογένεια Γεράρδου διατηρεί άνω του 82% του συνόλου των μετοχών, όπως διευκρίνισε σε ερώτηση μετόχου ο πρόεδρος Γιώργος Γεράρδος.


Αξίζει να σημειωθεί η αθρόα προσέλευση των μετόχων, η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, μολονότι έγινε στη Μαγούλα Αττικής, όπου και η έδρα της εταιρείας. Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι η Πλαίσιο είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες του χώρου της τεχνολογίας (ίσως η μοναδική) που έδωσαν φέτος μέρισμα στους μετόχους τους, απόδειξη της πολύ καλής πορείας της εταιρείας.


Keywords
Τυχαία Θέματα