Πώς θα δείτε αν όντως ένα site έχει «πέσει»

Προσπαθείτε ώρα τώρα να μπείτε σε μια σελίδα που χθες, προχθές, πριν πέντε μέρες δούλευε κανονικά. Ε, μάταια. Να πώς θα βεβαιωθείτε ότι όντως έχει «πέσει»!


Η αδυναμία πρόσβασης σε μια σελίδα δεν οφείλεται πάντα σε αυτή. Πόσες και πόσες φορές δεν σας έχει τύχει να προσπαθείτε στο γραφείο να μπείτε σε κάποιο site και μετά την ογδοηκοστή πέμπτη αποτυχημένη προσπάθεια, να εκφράζετε την αγανάκτησή σας στον συνάδελφο από δίπλα, για να διαπιστώσετε

ότι στο PC του, το site που εσείς «τρώγατε πόρτα», όχι απλά ανοίγει, αλλά το κάνει και σε χρόνο dt!


Κάποιες φορές ενδεχομένως ένα πρόβλημα στο σήμα, την πρόσβαση στο τοπικό σας δίκτυο κι από εκεί στο διαδίκτυο, τη μνήμη cache ή κάτι άλλο που δεν είναι ανάγκη να γνωρίζετε απ’ έξω κι ανακατωτά, μπορεί να σας εμποδίζει να μπείτε σε μία ιστοσελίδα. Το πρώτο που θα πρέπει να κάνετε σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, είναι να βεβαιωθείτε αν η σελίδα αυτή είναι πράγματι «κάτω» ή αν το πρόβλημα έχει να κάνει με εσάς. Γι’ αυτό τον λόγο, θα επισκεφθείτε το downforeveryoneorjustme.com!


Η σελίδα με το όνομα-σιδηρόδρομο θα ελέγξει για λογαριασμό σας την πρόσβαση σε ένα site και θα σας ενημερώσει για τα ευρήματά της! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε το URL στο οποίο πασχίζετε να μπείτε και να κάνετε υπομονή μερικά δευτερόλεπτα. Ανάλογα με το αποτέλεσμα, σχεδιάζετε τις επόμενες κινήσεις σας: αν η σελίδα είναι κάτω για όλους, ρίξτε μια ματιά στα προφίλ της σε Facebook και Twitter μιας που ενδεχομένως να έχει ενημερώσει σχετικά με την κατάσταση. Σε διαφορετική περίπτωση, αρχίστε τις δοκιμές: αποσύνδεση & εκ νέου σύνδεση, καθαρισμός μνήμης cache και αρχείων ίντερνετ, έλεγχος κάρτας δικτύου, εναλλαγή ασύρματου με ενσύρματο (και τούμπαλιν) δίκτυο κλπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα