Στην one9six ανέθεσε η ΕΜΗΠΕΕ

H one9six ανέλαβε την υποστήριξη της ΕΜηΠΕΕ, Ένωσης Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδα, σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Επικοινωνίας, Δημοσιών σχέσεων και Public Affairs.

Η Ένωση Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΕΜηΠΕΕ), ανέθεσε στην one9six την ανάπτυξη της στρατηγικής και την υποστήριξη σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Επικοινωνίας, Δημοσιών σχέσεων και

Public Affairs.

Η ΕΜΗΠΕΕ αποτελεί τον επιστημονικό συλλογικό φορέα που εκπροσωπεί τους μηχανικούς Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές θα ανακοινωθεί μια σειρά από δράσεις και επικοινωνιακές πρωτοβουλίες.

Αναφορικά στη συνεργασία, ο πρόεδρος της ΕΜΗΠΕΕ, Δημήτρης Δρακούλης ανέφερε τα ακόλουθα: “Η έναρξη της συνεργασίας μας με την one9six, αποτελεί μια στρατηγική επιλογή της ΕΜΗΠΕΕ, η οποία δημιουργεί τις προϋποθέσεις, για την ενίσχυση του επικοινωνιακού της προφίλ, την ολοκληρωμένη προβολή των δράσεων της και την ενδυνάμωση της θέσης της ΕΜΗΠΕΕ στο οικοσύστημα της ψηφιακής οικονομίας και ευρύτερα στην ελληνική αγορά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα