Συνεργασία Huawei – Sunrise

H Huawei αναλαμβάνει εκσυγχρονισμό υποδομών και διαχείριση δικτύων της Sunrise στην Ελβετία.


Η Huawei ανέλαβε την επέκταση, λειτουργία, και συντήρηση όλων των κινητών και σταθερών τηλεπικοινωνιακών δικτύων της Sunrise – της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών στην Ελβετία. Από αυτή τη μακροπρόθεσμη συνεργασία, το δίκτυο της Sunrise πρόκειται να επωφεληθεί σημαντικά από την υψηλού επιπέδου εμπειρία της Huawei.

Επιπλέον, και παράλληλα με την ανανέωση των αδειών της Sunrise, η συνεργασία αυτή θα έχει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του προγράμματος αναβάθμισης δικτύου με όνομα TQ Net (Top Quality Net).


Μέσα από τη συνεργασία της με τη Huawei, η Sunrise πρόκειται να εκσυγχρονίσει σημαντικά και ολοκληρωμένα τις υποδομές της σε σταθερά και κινητά δίκτυα. Ιδιαίτερη έμφαση πρόκειται να δοθεί στον τομέα εταιρικών πελατών, και για αυτό το λόγο, η Sunrise πρόκειται να αυξήσει το ανθρώπινο δυναμικό της για την εξυπηρέτηση του τομέα.


Οι υποδομές δικτύων, και όλα τα τηλεπικοινωνιακά συστήματα θα παραμείνουν στην ιδιοκτησία της Sunrise. Από 1 Σεπτεμβρίου 2012, η Huawei πρόκειται να αναλάβει την πλήρη ευθύνη για τη λειτουργία του δικτύου, σύμφωνα με την πενταετή σύμβαση. Κατά την υλοποίηση του έργου, εργαζόμενοι θα μετακινηθούν ανάμεσα στις δύο εταιρείες, ενώ έχει συμφωνηθεί από τις δύο εταιρείες να δοθούν εγγυήσεις όπως διατήρηση μισθού, και εργασιακών συνθηκών, καθώς και εγγύηση διατήρησης θέσης για ένα έτος.


Ο κ. Oliver Steil, CEO της Sunrise, δήλωσε σχετικά: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για το νέο πρόγραμμα TQ Net για την ανάπτυξη του δικτύου μας, που εξελίσσουμε σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας Huawei. Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τη Huawei στο έργο, μετά από μια επιτυχημένη διετή συνεργασία, κατά τη διάρκεια της οποίας είδαμε ενδείξεις για τις δυνατότητες και την καινοτομία της. Μέσα από κινήσεις όπως η ανανέωση των αδειών, και η επιλογή της Huawei σε αυτό το σημαντικό πρόγραμμα εκσυγχρονισμού για το δίκτυο μας, θα δημιουργήσουμε μια ανώτερη ευρυζωνική εμπειρία για τους πελάτες μας.”


Ο κ. Kevin Tao, Πρόεδρος της Huawei για τη Δ. Ευρώπη δήλωσε: “Η απόφαση της Sunrise να επιλέξει τη Huawei σαν στρατηγικό συνεργάτη τεχνολογίας για τον εκτενή εκσυγχρονισμό των υποδομών της, και τη διαχείριση του δικτύου της, αποτελεί μια από τις βασικές μας προτεραιότητες στην Ευρωπαϊκή αγορά. Μέσα από την παγκοσμίου επιπέδου τεχνολογική εξειδίκευση της Huawei, το μελλοντικό σύστημα υποδομών της Sunrise θα μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλότερες πιστοποιήσεις ποιότητας στην Ευρώπη και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για εμάς.”


Η Huawei έχει ολοκληρώσει με επιτυχία μια σειρά από έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού δικτύων σε τεχνολογίες 3G, και LTE ανθεκτικές στο πέρασμα του χρόνου, καθώς και σημαντικά έργα υπηρεσιών διαχείρισης τηλεπικοινωνιακών δι

Keywords
Τυχαία Θέματα